Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de motosikletliler İdlib şehitleri için sürdü

İzmir'de motosikletliler İdlib şehitleri için sürdü

İzmir'de, Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi yaklaşık 200 motosikletli, Mehmetçiğin şehit olduğu Suriye'nin İdlib kentindeki saldırıyı protesto etti. Gündoğdu Meydanı'nda şehitler için dualar edildi.  Motosikleti kuryelerden İdlib konvoyu

  • Ege Postası
  • 01.03.2020 - 15:48

Şehitler için bir araya gelen İzmir Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi yaklaşık 200 kişi, yaptıkları açıklamada, her göreve hazır olduklarını söyledi. Karabağlar ilçesinde toplanan grup, ellerinde Türk bayrakları ile önce Kadifekale'de bulunan Şehitlik'i ziyaret etti. Konak ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'na gelen motosikletliler, burada saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra açıklama yaptı. İzmir Motosikletli Kuryeler Dernek Başkanı Burhan Akgün, açıklamasında, "Vatan evladı, gencecik bedenler şehit oldu. Bugün onlar için burada toplanmış bulunuyoruz. Şehit ailelerine Rabbim sabırlar versin, Allah mekanlarını cennet eylesin. İdlib’de bulunan kardeşlerimizin de Allah yardımcıları olsun. Onlara iman gücü versin" diye konuştu. 

Karşıyaka Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Batuhan Bursalı da "Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için İdlib’de görev yapan kahraman askerlerimizin rejim unsurları tarafından alçakça saldırıda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabb'im makamlarını cennet eylesin. Bizler acil görev emrinde devletimize ve milletimizi canımızı vermeye hazırız" dedi.

Buca Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Barış Erdumlupınar ise "Bizim de vatan evlatları olarak yüreğimize ateş düştü. Biz devletimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin" diye konuştu.

Grup, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attıktan sonra dağıldı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.