Dolar 32,3761
%-0.32
Euro 34,7143
%-0.26
Altın 2.400,070
%-0.93
Bist-100 10.168,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de iki ayrı kaza: Faciadan dönüldü

İzmir'de iki ayrı kaza: Faciadan dönüldü

İzmir'in Bornova ilçesinde, emniyet şeridinde bekleyen TIR'a arkadan gelen bir TIR'çaptı. Öte yandan Torbalı'da hemzemin geçitten kontrolsüz geçen kamyona yolcu treni çarptı. İzmir'de iki ayrı kaza

  • Ege Postası
  • 24.08.2016 - 14:04

Savrulan TIR yanından geçen cipe çarparken cip içerisindeki 2 kişi hafif yaralandı. 
Kaza, saat 13.00 sıralarında, Bornova-Buca Çevreyolu Havalimanı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bornova'dan Buca yönüne giden boş TIR, emniyet şeridinde park halinde duran demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan boş TIR, yandan geçen cipe çarptı. 

TIR sürücüleri kazadan yara almadan kurtulurken cipin içerisinde bulunan 2 kişi hafif yaralandı.

Faciadan dönülen kaza, TIR'a arkadan çarpan TIR'ın kupası hurdaya dönerken araçlar yoldan kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Tren kazasında faciadan dönüldü

İzmir'in Torbalı ilçesinde, hemzemin geçitten kontrolsüz geçen kamyona yolcu treni çarptı. Faciadan dönülen kazada ölen ya da yaralanan olmazken kamyon ve trende maddi hasar meydana geldi. 


Kaza, dün saat 17.30 sıralarında, Taşkesik Mahallesi'nde bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tire'ye gitmek üzere İzmir'den kalkan MT 5727 nolu yolcu treni Torbalı ilçesinde hemzemin geçide kontrolsüz bir şekilde çıkan M.G. (44) yönetimindeki 10 CEM 12 plakalı kamyona sağ taraftan çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken kamyon ve trende maddi hasar meydana geldi. 
Çarpma nedeniyle trende bulunan yaklaşık 150 yolcu panik ve korku ile dışarı çıktı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.