Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de eğlenceli roadshow

İzmir'de eğlenceli roadshow

Kayış tahrik uzmanı Gates'in, oto sanayi sitelerinde düzenlediği roadshow etkinlikleri İstanbul'un ardından İzmir ve Ankara ile devam edecek. Teknik eğitim ve eğlence programı içeren roadshow etkinlikleri, 13 Eylül 2017 Çarşamba günü İzmir'de başlayacak.

  • Ege Postası
  • 12.09.2017 - 08:59

Gates, roadshow etkinlikleri kapsamında; 13 Eylül'de İzmir 3. Sanayi Sitesi'nde, 14 Eylül'de İzmir 6. Sanayi Sitesi'nde, 20 Eylül Ankara Şaşmaz Sanayi Sitesi'nde son olarak 21 Eylül'de Ankara İvedik Sanayi Sitesi'nde katılımcılarla buluşacak. İlk olarak Mayıs ayında İstanbul oto sanayi sitelerinde düzenlenen Gates roadshow etkinlikleri ilgi görmüştü. Benzer içerik ve konsept ile devam edecek olan roadshowda katılımcılar, Gates tarafından roadshow alanı içerisinde oluşturulan eğitim bölümünde, Senkronize (Triger) Kayış Tahrik Sistemleri konusunda ücretsiz teknik eğitimden faydalanabilecek. Gates'in yeni ürünü Micro V kanallı kayışının roadshow alanında tanıtılacağı etkinlikte; Gates tarafından geliştirilen online teknik merkez gatestechzone.com adresinin tanıtımı da, etkinlik alanında bulunan kiosk ile katılımcılara anlatılacak.

Teknik eğitimlerin yanı sıra katılımcılar için oyun alanlarının oluşturulduğu roadshowda, düzenlenen yarışmalarla birbirinden farklı sürpriz hediye kazanma fırsatı sunulacak. Ücretsiz yemek ve eğlence imkanları ile Gates, İzmir ve Ankara'daki katılımcılarına keyifli bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.