Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de denizde erkek cesedi bulundu

İzmir'de denizde erkek cesedi bulundu

Gündoğdu Meydanı'nda denizden erkek cesedi çıkarıldı. Şahsın 28 yaşındaki Türkay Artuger olduğu öğrenildi. Kordon'a dizilip o anları izlediler

  • Ege Postası
  • 04.11.2017 - 16:15

İzmir'in Konak ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu. Gündoğdu Meydanı önünden çıkarılan ceset otopsiye gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Gündoğdu Meydanı kıyılarında denizde bir kişinin hareketsiz olduğunu gören vatandaşlar polise durumu bildirdi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, durumu Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Dalgıç polisler tarafından sudan çıkarılan ceset kıyıya taşındı. Üzerinden Türkay Artuger (28) adına kimlik çıkan ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

CESET MERAKI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU 

Kordonda sıralanan vatandaşların merakı, deniz polisinin gelmesiyle ve dalgıç polislerin denize atlamasıyla daha da arttı. Cep telefonlarına sarılan vatandaşlar, ekiplerin çalışmalarını da saniye saniye cep telefonlarına kaydetti. Onlarca vatandaş, kordonda denizin kenarına dizilince ilginç görüntüler oluştu. Bir ara polis, olay yerinden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Dalgıç polisler, arama çalışmaları sırasında denizdeki cesedi buldu. Cesedin, 28 yaşındaki Türkay Artuger'e ait olduğu belirlendi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.