Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de bir profesör koronavirüsten karantinada!

İzmir'de bir profesör koronavirüsten karantinada!

İzmir'in bir üniversite hastanesinde görevli profesör doktor koronavirüs tanısıyla karantinaya alındı. Profesörle temaslı 14 sağlık çalışanı evlerine gönderildi, 14 gün izole edilecekler. Kaynak: İzmir'de bir profesör, koronavirüsten karantinaya alındı Hastane çalışanı 14 kişi takibe alındı

  • Ege Postası
  • 19.03.2020 - 13:49

Tüm dünyayı etkisine alan asrın salgını koronavirüs nedeniyle Türkiye'de 191 vaka tespit edilirken bu hastalardan ikisinin ölmesi üzüntü yarattı. Sağlık Bakanlığı'nın tüm personeliyle canla başla mücadele ettiği, hükümetin önlemler aldığı, vatandaşların da genelde bu uyarılara uyduğu bu dönemde koronavirüs maalesef İzmir'de bir profesörü pençesine aldı.

Yasalar gereği adını veremeyeceğimiz bu profesör 60 yaşına merdiven dayamış bir doktor. Bir üniversite hastanesinde görev yapan profesörün çalıştığı bölüm boşaltıldı. Radyolojide çekilen filmlerinde akciğerlerinde buzlanma görüldüğü için karantinaya alınarak koronavirüs tedavisine başlanan profesör doktorla teması bulunan servisten 14 çalışan da evlerine gönderildi. Bu kişilerin ve ailelerinin 14 gün takip edileceği öğrenildi. 

Öte yandan aynı hastanede görevli bir doktorda da hastalık belirtileri görüldü. Ancak tetkiklerde doktorun zatürre olduğu kanaatine varıldı. Karantinaya alınmadan normal tedavisine başlandı. (mansetturkiye.com)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.