Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de alkollü damat nişanlısının ikizini dövdü

İzmir'de alkollü damat nişanlısının ikizini dövdü

İzmir'de alkol alan damat, tartıştığı nişanlısının evini bastı. Kapıyı açan nişanlısının ikizini dövdü.

  • Ege Postası
  • 30.08.2014 - 15:02
Bugün gazetesinin haberine göre, İzmir’de ilaç tanıtım elemanı O.A. 3 yıl önce tanıştığı S.E. ile geçtiğimiz yıl nişanlandı. Çiftin arası S.E’nin gezme ve eğlenceyi sevdiği gerekçesiyle açıldı. Nişanlısını her defasında uyaran O.A. yine telefonda tartıştığı nişanlısına kızıp barda alkol aldı.

ALKOLLÜYDÜM KARIŞTIRMIŞIM

Alkolü fazla kaçıran O.A. gece yarısı nişanlısının evini bastı. Kapıyı, nişanlısının tıpa tıp benzeri ikiz kardeşi açtı; alkollü O.A. nişanlısı sandığı ikizi L.E’yi sorgusuz sualsiz dövdü. Nişanlısının kardeşi L.E.’nin darp edildiği iddiasıyla kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenen O.A. ifade için karakola götürüldü. İfadesinde “Aşırı derecede alkollüydüm. Nişanlım kız kardeşiyle ikiz, ses tonları bile çok benziyor. Karıştırmış olabilirim” dedi.

SERBEST BIRAKILDI

S.E. evlilik planı yaptığı nişanlısını dayak yiyen ikizinin de izniyle affetti. İkiz kardeş L.E. de eniştesinin alkol tedavisi görmesi şartıyla şikâyetinden vazgeçeceğini söyledi. O.A. ifadesinin ardından savcı talimatıyla serbest bırakıldı. O.A. alkol tedavisi görmeye başladı. (ENSONHABER)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.