Dolar 32,3451
%-0.04
Euro 34,8649
%0.21
Altın 2.384,570
%-0.51
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de alacak cinneti

İzmir'de alacak cinneti

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, alacak yüzünden çıkan tartışma sırasında cinnet getiren 59 yaşındaki Kenan D., aynı otomobilde bulunduğu, ortağı olduğu belirtilen Şeref Çelik ve ve onun arkadaşı Turgut Çığır'ı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Ardından intihara teşebbüs eden Kenan D. silah tutukluk yaptığı için kendisine bıçakla zarar verdi. Yaralanan Kenan D. hastaneye kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 18.08.2014 - 09:31
İZMİR- Olay bugün saat 17.30 sıralarında Bayraklı ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet Caddesi 53 numara önünde meydana geldi. Çelik konstrüksiyon işleri yapan Kenan D., iddiaya göre kendisine 600 bin TL borcu bulunan 50 yaşındaki Turgut Çığır ve ortağı olduğu belirtilen 59 yaşındaki Şeref Çelik ile Osmangazi Semti'nde buluştu. Üç kişi, Turgut Çığır'ın kullandığı 35 LY 003 plakalı otomobille, Özkanlar Semti'ndeki bir alışveriş merkezinin önüne geldi. Park halindeki araç içinde çıkan tartışmada cinnet getiren arka koltukta oturan Kenan D., sürücü Çığır ile ön sağ koltukta oturan Çelik'i tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Ardından canına kıymak isteyen Kenan D. silahın tutukluk yapması üzerine bıçakla kendisini karnından ve boynundan yaraladı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis ekipleri yaralı Kenan D.'yi Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobilin içinde bulunan Çığır ile Çelik'in ise yaşamlarını yitirdiği belirlendi. 



CİNNETİN NEDENİ İFLAS
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kenan D.'nin üzerinden üzerinde, 'Bu pislikler beni mahvetti, iflasa sürükledi. İnsanların yüzüne bakamaz hale geldim. Bu yaşta 450-500 bin TL'yi çalışarak ödeyemem. O yüzden bunları da kendimi de öldüreceğim, herkesten özür dilerim' yazılı not çıktı. 

Çelik konstrüksiyon işleriyle uğraşan Kenan D.'nin, Şeref Çelik ile ortak iş yaptığı öğrenildi. Şeref Çelik ile arkadaşı Turgut Çığır'ın Kenan D.'yi yüklü miktarda borca soktuklarını öne sürüldü. Cenazeler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kenan D.'nin ise hastanede tedavisinin sürdüğü kaydedildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.