Dolar 32,2295
%-0.1
Euro 35,0049
%0.07
Altın 2.448,460
%0.09
Bist-100 10.157,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Fuar bitmiyor

İzmir'de Fuar bitmiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Shoexpo - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nın 38.si fuarizmir'de gerçekleştiriliyor.

  • Ege Postası
  • 08.09.2015 - 14:25
Yeni ismi ve yeni logosuyla, fuarizmir'de 14 - 17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Shoexpo ile yepyeni bir ayakkabı fuarı dönemi başlıyor. Bu yıl uluslararası boyutuna çok daha fazla önem verilen Shoexpo - 38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na, 31 ülkeden alım heyeti getiriliyor. Bu yıl ilk kez ikili iş görüşmeleri için yurt dışı alım heyeti görüşme alanı kurulan Shoexpo Fuarı'na, İZFAŞ tarafından 31 ülkeden profesyonel alıcı getiriliyor. Çalışma ofisinin yer alacağı bu özel alanda, profesyonel alım heyetleri ile katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleşecek.

Fuar ve ikili iş görüşmelerinin aynı anda sunulacağı Shoexpo Fuarı'na Almanya, Arnavutluk, Avusturalya, Azerbaycan, Dubai, Ermenistan, Filistin, Güney Afrika, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İsrail, İsviçre, İtalya, Kırgızistan, Kosova, Lübnan, Meksika, Mısır, Moldova, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur Cumhuriyeti, Sırbistan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan'dan alım heyetleri gelecek.



Profesyonel ziyaretçiler için fuar süresince Hilton Oteli, Kaya Termal Oteli ve Ramada Oteli'nin önünden her 15 dakikada bir otobüs seferleri düzenlenecek Shoexpo Fuarı; 2016 ayakkabı kış modasını vitrinlerden önce İzmir'de görücüye çıkaracak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.