Dolar 32,4804
%-0.18
Euro 34,9460
%0.34
Altın 2.435,430
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de CHP ve AK Parti'den adaylara bağış

İzmir’de CHP ve AK Parti'den adaylara bağış

10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için heyecan artarken adaylara bağış kampanyaları da hız kazandı.CHP İzmir İl Örgütü Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, AK Parti İzmir Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyası başlattı. CHP İl Başkanı Ali Engin, bin lira bağışlarken, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, 30 ilçede 300’er liralık bağışlar yapacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 24.07.2014 - 11:35
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ –Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, Cumhurbaşkanı adayı  Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ise Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyası başlattı.


CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, ilçe başkanları ve  belediye başkanları, partililerin de katılımıyla Ziraat Bankası Konak Meydanı Şubesi önünde bir araya gelerek toplu bağış yaptılar.

DEMOKRASİYE HUKUKA KATKI
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için CHP İzmir  İl Örgütü adına il başkanı Engin, banka önünde açıklama yaptı. Engin, “Cumhurbaşkanını ilk defa halk seçecek. Kampanya süresi kısa. Maalesef bütçeden adaylara aktarılacak meblağ sıfır. İhsanoğlu’nun kampanyasına destek için İzmirlilerle birlikte buradayız. Demokrasiye hukuka özgürlüğe ülkenin onarılmasına İzmirliler katkıda bulunacak. Katkının büyük küçük olduğu önemli değil önemli olan ülkenin dönüşümüne küçük bütçelerle katkıda bulunmak. Mücadeleye katkıda bulunan herkes başarıdaki paylarını çocuklarına torunlarına anlatacaklar. Bu katkı demokrasi tarihinde unutulmayacak. İzmir’de iş adamlarımızın vatandaşlarımızın katkılarıyla kampanyaya önemli miktarda bağışın olacağını düşünüyorum” dedi.

ERDOĞAN KAYBEDERSE TÜRKİYE KAZANIR
“Erdoğan kaybederse Türkiye kazanır” diyen Engin, “Ülke çıkarları varsa, misak-ı milli varsa biz varız. Erdoğan olmazsa kaybederiz diye bir şey yok. Cumhurbaşkanı adayımız Türkiye’yi dolaşıyor. Daha geçtiğimiz gün buradaydı. Aynı şekilde Genel Başkanımız da geçen gün buradaydı, ülkeyi dolaşıyor.  Yakında Devlet Bahçeli de İzmir’e gelecek. Herkes çalışacak ve böylece borcumuzu ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.


ENGİN BİN LİRA BAĞIŞLADI
 İl Başkanı Engin bin lira, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 300, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise 500 lira bağışta bulundu.




AK PARTİ KONAK MERKEZ ŞUBEDE BAĞIŞLADI
AK Parti İzmir İl Başkanlığı da Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak adına Ziraat Bankası Konak Merkez Şube’de bağışta bulundu.Bağış kampanyasına İl Başkanı Bülent Delican,Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Kadın Kolları İl Başkanı Özen Kızılırmak, Gençlik Kolu İl Başkanı Bilal Kırkpınar, ilçe başkanları ve partililer katıldı.




DELİCAN:BUGÜN BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ
Yeni Türkiye yolunda, ülkeye 12 yıldır hizmet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyası başlattıklarını ifade eden İl Başkanı Delican, “Daha demokratik daha özgür ve daha çağdaş bir ülke için Başbakanımızın seçim kampanyasına destek oluyoruz.İzmirlileri bağış kampanyasına davet ediyoruz. 12 yıldır ülkemize hizmet eden bir lidere katkı koymalarını bekliyoruz.Başbakanımız yeni Türkiye vaat ediyor. Eski Türkiye’nin ayaklarımıza bağlanan halatlarından kurtulmamız gerek. Bağış için sınır belirlendi. Bağışın büyüğü küçüğü olmaz. Gönüllerden ne koparsa…Bugün bizim düğünümüz. Düğünde takı takılır. Biz bunu böyle görüyoruz. Destek bizim için takı olacak. 10 Ağustos’ta da davullu zurnalı düğünümüzü kutlayacağız”dedi.

30 İLÇEDE 300’ER LİRA
Delican, 30 ilçede açılan hesaplara 300’er lira yatıracağını ifade etti. Delican böylelikle bağış için üst limit olan 9 bin liralık bağış yapmış olacak.



NASIL YAPILABİLİR'
Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı  kişilerin yapabileceği bağış ve yardımlar Ziraat Bankası şubelerindeki gişelerden, Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı'ndan ve Görüntülü İşlem Merkezleri'nden masrafsız olarak gerçekleştirilebiliyor. Yasa uyarınca bağış ve yardım miktarı en fazla 9.082,51 TL olabiliyor.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.