Dolar 32,5049
%0.16
Euro 34,5696
%0.07
Altın 2.492,680
%0.25
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Atatürk büstünü çalan hurdacılara operasyon

İzmir'de Atatürk büstünü çalan hurdacılara operasyon

İZMİR'in Torbalı İlçesi'ndeki bir ortaokulun bahçesinden çaldıkları Atatürk büstüyle evlerinde jandarma tarafından yakalanan 2 hurdacı, tutuklandı. İzmir'de Atatürk büstünü çalan

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 12:30
İZMİR Yazıbaşı Mahallesi, TOKİ Konutları'ndaki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun bahçesindeki bronz Atatürk büstü, geçen 26 Temmuz'da çalındı. Okul yöneticileri, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı'na şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, okul ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden büstün hurdacılık yapan R.K. ile Z.E. tarafından çalındığı belirlendi. Jandarma, olaydan 4 saat sonra iki şüpheliyi Ayrancılar Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evlerine operasyon düzenleyip, gözaltına aldı. Çalınan büst de şüphelilerin evinde ele geçirildi. 

Jandarmadaki ifadelerinde büstü satmak için çaldıklarını itiraf eden iki şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Jandarmanın tutanakla okul yöneticilerine teslim ettiği büst ise temizlendikten sonra tekrar kaidesine yerleştirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.