Dolar 32,4772
%-0.19
Euro 34,9495
%0.35
Altın 2.436,550
%0.55
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 2 bakanlı Tarım Zirvesi!

İzmir'de 2 bakanlı Tarım Zirvesi!

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin yoğun çabaları sonucu hayata geçen Tarım Zirvesi Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 14 Haziran’da gerçekleşecek.

  • Ege Postası
  • 13.06.2013 - 15:20
EGE POSTASI - İzmir Tarımı’nın geleceğinin planlanacağı, yeni bakış açılarının, tarım ve gıdada inovasyonun, katma değeri yüksek üretim yöntemlerinin ortaya konulacağı Tarım Zirvesi 14 Haziran’da gerçekleşecek. AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin yoğun çabaları sonucu hayata geçen zirveye Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katılacak.

DENİZLİ: YENİ FIRSATLARIN KAPISI ARALANACAK
İzmir ve Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren tarım ve gıda sektörünün bütün aktörlerini Tarım Zirvesi’ne katılmaya çağıran İlknur Denizli “Umarım İzmir’in tarım sektöründeki bütün aktörler bu zirvenin önemine uygun biçimde oturumlara aktif biçimde katılırlar, destek verirler. İzmir Tarım Zirvesi gıda ve tarım sektöründe her ölçekte ziraat yapan, üretim yapan çiftçimize işletmelerimize ve en önemlisi sektöre girmeyi düşünen potansiyel yatırımcılarımıza yeni perspektifler sunacak, yeni fırsatların kapısını aralayacak” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.