Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir böyle aday görmedi: Hem türkü söylüyor hem zeybek oynuyor

İzmir böyle aday görmedi: Hem türkü söylüyor hem zeybek oynuyor

AK Parti İzmir’de sırasını beğenmediği için istifanın eşiğinden dönen İzmir 2. bölge 6. sıra milletvekili adayı Dr. Mehmet Bayındır, seçim startını Bayındır ve Ödemiş ilçelerinden verdi. Bayındır, her iki ilçede eline mikrofonu aldı "İzmir’in Kavakları” adlı türkü söyleyip zeybek oynadı. Bayındır, zeybek oynarken bazı partililer havaya dolar attı. Sahada hem türkü söylüyor hem zeybek oynuyor

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 15:12
EGE POSTASI - AK Parti’nin İzmir 2. bölge 6. sıra milletvekili adayı gösterdiği ancak sırasını beğenmediği için istifanın eşiğine gelen  Mehmet Bayındır, İl Başkanı Bülent Delican’ın yoğun çabaları sonrası ikna edilmişti. Adaylar çalışırken, sırasının değişmesi için beklemeye koyulan Bayındır’ın sırasının 5'e yükseltilmesi talebi kabul edilmemişti. Kesinleşen aday listelerinde Bayındır altıda kalmıştı.



TÜRKÜ SÖYLEDİ ZEYBEK OYNADI
Bayındır, sırasının değişmemesinin ardından  seçim çalışmalarına gecikmeli de olsa başlarken startı ilginç bir şekilde verdi.  Ödemiş ve Bayındır ilçelerine  giderek seçim çalışmasına başlayan Bayındır, her iki ilçede  eline mikrofonu aldı "İzmir’in Kavakları” adlı türkü söyleyip  zeybek oynadı. Öte yandan Bayındır zeybek oynarken bazı partililer havaya dolar attı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.