Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Valisi Kıraç, Diyarbakır'a atanacağı iddialarını cevapladı

İzmir Valisi Kıraç, Diyarbakır'a atanacağı iddialarını cevapladı

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Diyarbakır Valiliği'ne atanacağı iddialarıyla ilgili olarak kendisine henüz bir karar tebliğ edilmediğini belirterek, "Bu ülke bizim, bu ülkenin her noktası bizim." dedi.Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 13:05
İzmir Valisi Cahit Kıraç, Diyarbakır Valiliği'ne atanacağı iddialarıyla ilgili olarak kendisine henüz bir karar tebliğ edilmediğini belirterek, "Bu ülke bizim, bu ülkenin her noktası bizim." dedi.

Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba, Vali Kıraç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmada, Diyarbakır'a atanacağıyla ilgili soruları da cevaplayan Kıraç, kararnameyi görmeden bir değerlendirme yapmayı doğru bulmadığını ifade etti: "Bir karar vericinin kararını aldıktan sonra biz onu değerlendirebiliriz. Üzüntü duymam. Nerelerden geldik buraya. Bu ülke bizim, her noktası bizim. Doğu, batı, kuzey, güney farkeder m? Diyarbakır'da, Urfa'da, Şırnak'ta valisiz, kaymakamsız hizmet olur m? Adli görev, yapacak hakim, savcı olmadan yürür m? Orası nasıl ülkemizin bir şehriyse burası da şehrimiz. Bu görevler, ilgililer tarafından yerine getiriliyor. Kararı görelim, ondan sonra konuşuruz. Şimdiye kadar verilen görevi yaptık, bundan sonra da yaparız."

EXPO Yürütme ve Yönlendirme Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İzmir Valisi Cahit Kıraç, bununla ilgili çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, "Ben doğunun en uç noktasında Ağrı'da Şırnak'ta, Erzincan'da, Elazığ ve Hatay'da görev yaptım. Bugün de yaparız. Vatanın her toprağı, her karışı bizim." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.