Dolar 32,2410
%0
Euro 34,7096
%-0.18
Altın 2.402,770
%-0.27
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Valiliği'nden flaş seçim kararı

İzmir Valiliği'nden flaş seçim kararı

Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesinde kent genelinde yaşanan görüntü kirliliğine dair İzmir Valiliği’nden önemli bir karar geldi. Valilik tarafından belediyelere gönderilen talimat doğrultusunda izinsiz asılan korsan seçim afişleri ve pankartlar kaldırılmaya başlanacak. Valilik'ten flaş seçim kararı

  • Ege Postası
  • 23.03.2015 - 11:27
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Valiliği, Haziran ayı öncesinde kentin dört bir yanını saran seçim afişlerine yasak getirdi. Halkın ve esnaftan gelen şikayetleri değerlendirmeye alan Valilik, izin alınmaksızın cadde, sokak, meydan ve bulvarlara gelişigüzel asılan korsan afişlerin toplatılması için çalışma başlattı.

İZİNSİZ AFİŞLER TOPLATILACAK, ASANLARA CEZA KESİLECEK

İzmir Valiliği’nden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine gönderilen yazı uyarınca, önümüzdeki günlerden itibaren çeşitli siyasi partiler ve parti üyelerinin seçimler için hazırladıkları tanıtım afişleri, pankartları ve flamalar görevli zabıta birimlerince toplanmaya başlanacak. Özellikle kent merkezinde duvarlara, panolara, elektrik direklerine kaçak ya da izinsiz asılan çok sayıda afiş ve bulvarlara asılan parti flamaları talimat doğrultusunda kaldırılacak ve söz konusu materyalleri astıranlar hakkında cezai işlem uygulanacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.