Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir MHP'den sokak çetesi çıkışı

İzmir MHP'den sokak çetesi çıkışı

“Biz sokak çetesi değiliz, sokak kabadayısı hiç değiliz, bize yakışan en güzel sıfat; Mahallenin delikanlısı, evinin bekçisidir” diyen MHP İzmir’in Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı 2015 seçim hazırlıklarını teşkilat ziyaretleriyle sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 23.10.2014 - 12:49
İlçelere yaptığı on günlük programını Aliağa teşkilatına yaptığı ziyaretle tamamlayan teşkilat başkanı Şanlı, “seçimler bizim teşkilatlarımız için bir seferberlik ilanıdır. Bunun için tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapmalı ve eksikliklerimizi tespit edip ikmal etmeliyiz. Çalışmalarımızın ana hedefini bu oluşturuyor. Gittiğimiz ilçelerde teşkilat mensuplarımızın yanında gönüllü kuruluşlarımızla, seçilmiş yerel yöneticilerimizle ve hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Söylenen her sözü, öneriyi ve düşünceyi raporlarımızın içine alıyoruz. Teşkilatlarımızın ve mensuplarımızın heyecanı son derece yüksek seviyede, herkesin tek umudu durumundayız.

İnsanımız ne ayakkabı kutularını, ne 17-25 Aralık olaylarını ne de onları affedenleri unutmuyor! Zulüm devri MHP teşkilatlarının azimli çalışmalarıyla ve hemşehrilerimizin desteği ile son bulacaktır. MHP güneşinin tüm İzmir’i sardığını görüyoruz.” dedi.

Sokak değil, Sandık!

Kobani olaylarıyla ülke çapında yayılan gerginliklere de değinen MHP İzmir’in teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı, “biz geçmişte büyük acıları, mahkûmiyetleri ve mağduriyetleri yaşayan bir hareketiz. Türk Milliyetçileri olarak hassasiyetlerimizin neler olduğunu herkes biliyor. Bizim değerlerimiz milletimizin değerleri ve olmazsa olmazlarıdır. İhanet içinde olanlar bizi çok iyi tanır. Sokak olaylarına girmeyeceğiz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin gösterdiği yol ve hedeften ayrılmayacağız. Sokak olaylarına karışmayacağız. Provokatörlere karşı önlemimizi aldık. Bu konuda da hem mensuplarımızı bilgilendirdik hem de güvenlik birimlerimizi uyardık. İktidar yolunun sokaktan değil, sandıktan geçtiğini çok iyi biliyoruz.

Hükümetin değil, Devletin ve Milletin Memurları

Tüm Türkiye’de olduğu gibi çıkan olaylarda mensuplarımız olaylara çekilmek istendi. Bu konuda güvenlik kuvvetlerinin zafiyetini gördük, gerektiği şekilde ikazlarda bulunduk. Hükümetin değil, devletin ve milletin memuru gibi davranmalarını istedik. Teşkilat başkanlarımızın ve mensuplarımızın hassasiyetleri sayesinde bizi sokağa çekemediler, palanları bozuldu.

100 Milletvekilimiz Olurdu

Milletimiz gerçeği görmüş durumda. Bölücülerin geldiği son noktayı da hükümetin bu konuda yaptığı hataları da çok iyi görüyor.  Diyerek sözlerini sürdüren Şanlı, “son yerel seçimlerde aldığımız oy, eğer genel seçimlere endekslenirse 100-120 civarında milletvekili sayısına ulaşıyorduk. Fakat bu sayı bile yetmez. Tek başına iktidar olabileceğimiz oy seviyesine ulaşmak için İzmir’den harekete geçiyoruz. Oy artışımız hızla devam ediyor. Ne ayakkabı kutuları, ne gizlenen enflasyon, ne bölücüler ne de dış politikada yapılan yanlışlar halkımızın gözünden kaçmıyor. İnsanımız hiçbir şeyi unutmuş değil, teşkilatlarımız bu noktada hafızamız ve milli muhalefetin güç merkezidir” dedi. 

Ülkücü İşçiler’e Ziyaret

Aliağa Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı dem Öztürk’ü de makamında ziyaret eden MHP İzmir İl teşkilatı üyeleri dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Fikir alışverişinde bulundu.

Şanlı, yaptığı teşkilat ziyaretlerinde elde ettiği bilgileri genel merkeze sunmak üzere İl başkanı Necat Karataş’a teslim edecek. Karataş da genel merkezden yapılar ile ilgili destek isteyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.