Dolar 32,5194
%-0.08
Euro 34,7922
%-0.21
Altın 2.418,370
%-0.48
Bist-100 9.760,00
%1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir MHP'de kadın depremi

İzmir MHP'de kadın depremi

İzmir MHP’de, Zerrin Çalışkan Yöndem başkanlığındaki il kadın kolları yönetimi, görevlerinden istifa etti. 9 yıllık başkan Yöndem, seçimin ardından, aniden gelen istifa kararı için “Bu bir bayrak yarışı” derken, kopuşun ardında, il yönetimi ve kadın kolları arasında uzun zamandır devam eden anlaşmazlık ve sıkıntıların olduğu öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 24.04.2014 - 13:21
EGE POSTASI – İzmir MHP, İl Kadın Kolları yönetiminin, görevden toplu istifasıyla sarsıldı. Seçim öncesi, çarşı-Pazar dolaşarak, aktif çalışmalarıyla bilinen Zerrin Çalışkan Yöndem başkanlığındaki yönetim, seçimden yaklaşık iki ay sonra görevi bıraktı. Yöndem, istifalarını pazartesi günü il yönetimine sunduklarını belirtse de, henüz dillendirilmeyen ve açıklanmayan istifayı Egepostası  ortaya çıkardı.
MHP İzmir İl Kadın Kolları başkanlığını 9 yıldır sürdüren Zerrin Çalışkan Yöndem ve yönetiminin istifası, partide sıkıntı yarattı. Yöndem, “Bu bir bayrak yarışı” derken, istifanın ardında, il yönetimi ve kadın kolları arasında uzun zamandır devam eden anlaşmazlık ve sıkıntıların olduğu öne sürüldü.
İstifalarını pazartesi günü il yönetimine verdiklerini,genel merkeze ise henüz fakslayamadıklarını belirten Zerrin Çalışkan Yöndem “Bu bir bayrak yarışı. Önümüzde iki önemli seçim var. Yeni yüz, yeni heyecanlar getirir diye düşündük. Uzun dönemdir bu görevdeyim. 9 senedir kadın kolları başkanlığını yürütüyorum. İstifamızı bildirdik.Genel merkeze şu anda fakslayamadık. Özel bir nedeni yok. İl başkanımız her zaman bize destek oldu. Bundan sonra gelecek ekibe de aynı desteği verecektir.  MHP kadın yönetimi olarak bir bütünüz. Bundan sonra yapılacak olan şey çalışmak” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.