Dolar 32,5710
%0.1
Euro 34,9591
%0.37
Altın 2.426,840
%0.15
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Körfezin'de kaçak av operasyonu

İzmir Körfezin'de kaçak av operasyonu

SAHİL Güvenlik Komutanlığı İzmir Körfezi'nin avcılığın yasak olduğuBostanlı-Üçkuyular Vapur İskelesi'nin doğusunda kalan bölümünde denetim yaptı. Sahil güvenlik yasağa rağmen bu bölgede karides avlayanlara para cezası kesti.

  • Ege Postası
  • 31.07.2015 - 16:06
Son zamanlarda küçük teknelerle iç körfezde balık ve karides avcılığının artması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı harekete geçti. İzmir Limanında; Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular Vapur İskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan alanda ticari ve amatör olarak su ürünleri avcılığının yasak olmasına rağmen bu bölgede avlanan balıkçılar denetlendi. Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler ile İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri hem denizden hem de karadan kontrol ve denetim yaptı.



Sahil Güvenlik'ten denetim sonrasında yapılan açıklamada, "Yasak sahada karides avcılığı yaparken tespit edilen 7 kişiye Sahil Güvenlik unsurları tarafından 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu'na muhalefetten toplam 7385 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca, Karşıyaka Yelken Kulübü ile Bostanlı Vapur İskelesi arasında kalan sahada 10 adet karides ağı tespit edilmiş olup söz konusu ağlar İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından denizden toplanmıştır" denildi.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.