Dolar 32,2625
%0.02
Euro 34,7024
%-0.02
Altın 2.401,220
%0.04
Bist-100 10.258,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Gündoğdu'da miting mesaisi Bahçeli'yle başlıyor

İzmir Gündoğdu'da miting mesaisi Bahçeli'yle başlıyor

İZMİR'de siyasi parti liderlerinin seçmenle buluşup, oy istediği Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda miting mesaisi 11 Ekim'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile başlayacak. İzmir Gündoğdu'da miting mesaisi Bahçeli'yle başlıyor

  • Ege Postası
  • 02.10.2015 - 09:56
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11 Ekim Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 18 Ekim Pazar günü Gündoğdu'dan İzmirliler'e seslenecek. 1 Kasım seçimlerinde İzmir 2. bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim bölgesine 9 Ekim Cuma günü İzmir'e gelip, çalışma yapması bekleniyor. Kılıçdaroğlu'nun miting programı henüz netleşmedi. İzmir örgütü, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a İzmir mitingi için 17 ya da 24 Ekim tarihini önerdi. Miting tarihi Merkez Yönetim Kurulu'nda kararlaştırılacak.

AK PARTİ'DEN DEV BAYRAK HAZIRLIĞI


BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun 18 Ekim Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı İzmir mitingi için dev Türk bayrağı hazırlanıyor. Bayrak, miting alanında partililerin üzerine yatay olarak serilecek ve elden ele dolaştırılacak. 
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 18 Ekim Pazar günü saat 17.00'de Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı miting için hazırlıklar başladı. İl Başkanı Bülent Delican, miting için dev Türk bayrağı diktireceklerini belirterek, "Bu miting partimizin teröre karşı dik duruşunun da göstergesi olacak. Bayrağa çok önem veriyoruz. Dev Türk bayrağı ile terörü lanetleyerek, birlik ve beraberliğimizi dosta düşmana göstereceğiz. Bayrağın ebatları çok büyük olacak. Miting alanını dolduranlar başlarının üzerinde taşıyacak, elden ele dolaştırılacak" dedi.  
(Elif DEMİRCİ-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.