Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Emniyeti'den sosyal projeler

İzmir Emniyeti'den sosyal projeler

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından gençlere yönelik düzenlenen 'Biz değil miydi? Bir değil miydik' projesinin ödül töreni ile 'Mutlu takıl, kampa katıl' projesinin galası düzenlenen törenle yapıldı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2017 - 16:34

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, gençlerin suçtan uzaklaştırılması, terör örgütleri tarafından suiistimal edilmesinin önüne geçilmesi ve gençlerin sosyal faaliyetlerde bulunmaları amacıyla düzenlenen 'Biz değil miydi? Bir değil miydik' projesinin ödül töreni ile 'Mutlu takıl, kampa katıl' projesinin galası Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Vali Yardımcısı Aydın Memük, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, projeye katılan okulların öğretmenleri, öğrencileri ve aileler katıldı. 'Biz değil miydi? Bir değil miydik' projesi kapsamında düzenlenen 'Osmanlı Başkentleri' ile 'Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın yapıldığı illere yapılan gezilerin gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından 'Mutlu Takıl Kampa Katıl' projesi ile 20-26 Mayıs tarihleri arasında 30 okuldan 180 öğrencinin Antalya'ya götürüleceği projeyle ilgili öğrenciler bilgilendirildi.

 

Törende konuşan ve gençlere yönelik projelerin devem edeceğini belirten, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, "Biz biriz ve çok iriyiz ve hiç kimse bizim birliğimizi asla bozamayacak. Buna o kadar eminim ki bunu sizlerin gözlerinde, yüzlerinde görebiliyorum. Biz büyük bir milletin çocuklarıyız. Kahramanlıklarla dolu bir tarihimiz var. Çanakkale'de gidip gördünüz, nasıl vatan evlatları 'Allah Allah' diye cephelere koştularsa düşmanı dize getirdilerse bugün de 3-5 çapulcuya bu vatanı asla bırakmayız. Bilimde, fende, sosyal hayatta, sanatta, dünyanın en güzel şeylerini biz yaptık, yine yapacağız. Gelecek yine Türkün olacak, gelecek yine Türk milletinin olacak. Ankara'da Anıtkabir'de yatan Büyük Önder Atatürk'ün istiklal ruhu hep bizi aydınlatacak" dedi.

Konuşmanın ardından  'Biz değil miydi? Bir değil miydik' projesine katılan öğrencilere hediyelerini İzmir Vali Yardımcısı Aydın Memük verirken, geziye katılan öğrencilerden Gamze Öztürk, Hüseyin Aşkın'a şehit polis Fethi Sekin'in resminin bulunduğu tablo hediye etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.