Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Barosu'nda toplu iş sözleşmesi imzalandı

İzmir Barosu'nda toplu iş sözleşmesi imzalandı

İzmir Barosu ve çalışanlarının örgütlü olduğu Tez Koop İş Sendikası arasında bir süredir görüşmeleri devam eden toplu iş sözleşmesi imzalandı.

  • Ege Postası
  • 17.01.2018 - 09:29

Baroda düzenlenen imza törenine, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Tez-Koop-İş İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Caner Fırat, Türk İş 3. Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ve çalışanlar katıldı.

Sözleşme töreni sırasında konuşan Tez Koop İş İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Caner Fırat, "İşçilerin kazanımları yıllardır geriye giderken, yıllardır toplu sözleşme imzaladığımız İzmir Barosu'nda geçen sene yaptığımız bir ilk olan ücretleri netten brüte götürmenin üstüne, bu sene enflasyonun çok çok üstünde bir toplu sözleşme imzalayacağız. İşçilerin yanında olan ve çalışanlarına destek veren İzmir Barosu'na teşekkür ediyorum" dedi.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ise "Geçen yıl Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Bu yıl da yönetim kurulumuzun çalışması neticesinde bir ortak noktaya erişmiş bulunmaktayız. Çalışan arkadaşlarımıza en iyi imkanları verebilmeyi seçtik. 10 bin meslektaşımıza hizmet veriyoruz. Bunu çalışanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bu toplu sözleşme törenimiz birçok işyerine örnek teşkil edecektir. İzmir Barosu olarak emekten yana bir tavrımız var. Bunu her zaman devam ettireceğiz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyle 66 çalışana 450 ile 600 TL arasında ücret artışı sağlandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.