Dolar 32,2000
%-0.01
Euro 35,0064
%0
Altın 2.500,800
%0
Bist-100 10.711,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifanın ardından flaş gelişme! Şensan geri dönecek mi'

İstifanın ardından flaş gelişme! Şensan geri dönecek mi'

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da çarşamba günü istifa eden Başkanvekili Gökhan Şensan'ın kararından vazgeçtiği öğrenildi. Şensan'ın 24 Haziran pazartesi günü Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ile görüşeceği ve kendisiyle birlikte istifa eden 6 kişinin de görevlerine döneceği iddia edildi. İstifanın ardından flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 22.06.2019 - 17:26

EGEPOSTASI- Karşıyaka'da, futbol şubenin maaş, prim, deplasman gideri ve faturalarını tek başına karşılayan Başkanvekili Gökhan Şensan, camiadan destek çağrısına karşılık alamadığını belirterek istifa etmişti.

Karşıyaka camiasından Şensan'a yoğun şekilde geri dön çağrısı yapıldı.

Çağrılar karşısında kayıtsız kalamayan Şensan'ın pazartesi günü Başkan Turgay Büyükkarcı ile son bir kez daha görüşerek yol haritasını belirleyeceği öğrenildi.

Pazartesi yapılacak kritik görüşme olumlu sonuçlanırsa Şensan'la beraber istifa eden kulüp yöneticileri Hakan Çeliker, Ziyanur Hasbay, Cafer Aralı, Ali Talak, Can Özakın ve Yücel Tekin da geri döneceği konuşuluyor.

Öte yandan Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Holding'in kulübe destek olacağı bilgisine ulaşıldı.

Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın futbol takımını destekleyeceği, uzun yıllardır basketbol takımının sponsorluğunu üstlenen ve kulübe mali yönden destek sağlayan Yaşar Holding'in ise 10 milyon dolarlık bütçeyi yüzde 50 artışla 15 milyon dolara yükselteceği öne sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.