Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte Miranda’nın sırrı!

İşte Miranda’nın sırrı!

Geçen yıl aktör Orlando Bloom ile evliliğini noktalayan Miranda Kerr (31) Wonderbra iç çamaşırları için kamera karşısına geçti. 4 yaşında Flynn adlı bir oğlu olan Kerr, kusursuz hatlarıyla yine büyüledi. Ünlü model diyet sırrını "Avakado vücut için harika. Her gün yiyorum" diye açıkladı.

  • Ege Postası
  • 25.01.2015 - 11:04
Avustralya’lı model ve iş kadını Miranda Kerr(31), Londra’da yapılan çekimlerde İngiliz porselen firması Royal Albert için tasarladığı çay takımları ve porselen ürünleri tanıttı. Ağırlıklı olarak beyaz fon kullanılan ve tipik bir İngiliz evi atmosferi yakalanan çekimlerde elinde kendi tasarladığı çay bardağı ile poz veren güzel model tasarımlarında değişim ve mutluluğu simgelediği için daha çok kelebek motifi kullanmayı tercih ettiğini söyledi.

ÇEKİMLER sırasında FEMAIL dergisine röportaj veren Kerr, daha önce dünyaca tanınan 3 farklı markanın da yeni yüzü olduğunu, fakat bu yoğun tempoya rağmen 3 yaşındaki oğlu Flynn’la beraber geçirdiği zamanın üstünden tüm yorgunluğunu aldığını söyledi. Çaya olan düşkünlüğünü de vurgulayan modenl, “Çay saatlerim benim için olağanüstü derecede önemli anlar, çünkü kendime ayırdığım tek zaman” dedi.



Bikinisi Türk malı!

Dünyaca ünlü top model Miranda Kerr Türk modacılar tarafından tasarlanan Moeva Marka bikinileri çok sevdi. Kerr beğendiği bikinilerle Instyle Dergisi için objektif karşısına geçti. 



'Artık flörtlere açığım'

Geçen yıl Orlando Bloom ile evliliğini sonlandıran ve adı yıl boyunca Tom Cruise ve Justin Bieber ile anılan top model Miranda Kerr (31), Instyle dergisine verdiği pozlarla nefes kesti.

Uzun süredir 'çok' yalnız olduğunu söyleyen Kerr, "Artık yeni flört fırsatlarını değerlendireceğim" dedi.


Tehlike onun işi!

Tom Cruise bu aralar aşkta da işte de tehlikeli sularda. Yeni filmi için dublörsüz çekimlerde nefes kesen aktör, iddiaya göre Orlanda Bloom’un eski eşi model Miranda Kerr ile birlikte... 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.