Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de aday adayı olan isimler kamuoyuna tanıtılmaya başlandı

MHP İzmir'de aday adayı olan isimler kamuoyuna tanıtılmaya başlandı

MHP İzmir'de genel merkeze milletvekili aday adayı başvurusu yapan isimler kamuoyuna tanıtılmaya başlandı. İl binasında düzenlenen toplantıda Naci Düz, Senem Kılıç, Hatice Bölük, Halit Dalkılıç, Recep Kök ve Hüsnü Seçkiner hem teşkilatın karşısına geçti hem de aday adaylıklarını açıkladılar. MHP İzmir'de Milletvekili aday adayları sahne aldı

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 14:02
EGEPOSTASI- MHP İzmir'de genel merkeze milletvekili aday adayı başvurusu yapan isimler kamuoyuna tanıtılmaya başlandı. İl binasında düzenlenen toplantıda Naci Düz, Senem Kılıç, Hatice Bölük, Halit Dalkılıç, Recep Kök ve Hüsnü Seçkiner hem teşkilatın karşısına geçti hem de aday adaylıklarını açıkladılar.

MHP İzmir'de aday adayları her gün gruplar halinde il binasında teşkilata ve kamuoyuna tanıtılacak. 


İlk olarak açıklamasını yapan Balçova MHP İlçe Başkanı eski Yardımcısı Naci Düz konuşmasında neden aday olduğunu açıkladı. Düz, “İzmir’de yaşayan ülküdaşlarımın sorunlarını Ankara’ya taşımak için aday oldum.  İlçe başkanlığım döneminde Balçova’da bir ilki gerçekleştirerek başkanlığı bir bayan arkadaşımıza devrettik. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.


YÖNETİM, İSTİHDAM VE EKONOMİ VURGUSU
Akademisyen Senem Kılıç ise adaylık açıklamasında eğitim ve istihdam vurgusu yaptı. Kılıç, “100 bine yakın öğrenciye ulaşmış bir akademisyenim. Eğitim kökenli bir aileden geliyorum. Senem Kılıç’ı tarif edecek olan bilgiye olan aşkıdır.  Bilgi bir ülkeyi ülke yapan unsuları güçlendirir. İstihdam politikalarını iyi bilirim. Çocukların geleceği için iyi bir istihdam projesi oluşturmasını iyi bilirim. Ülkemizde en büyük yatırım istihdama yapılmalıdır. Yönetim bilimi, istihdam ve ekonomi bizim ağırlık vereceğimiz alanlar olacak. İzmir’in marka kenti olması için siyasi görüş ayırt etmeksizin bize uzatılan dalı da tutmamız gerekir” dedi.


ÜLKEME HİZMET BENİM İÇİN ŞEREFTİR
Diğer bir kadın aday Hatice Eke Bölük de 7 Haziran seçiminin önemine değindi. Bölük, “ Bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir. Vatandaşımız duyarlı davranmalı ve ülkemizi diktatörlükten kurtararak haksızlıkların, yolsuzlukların sonunu getirecektir. Üzerime düşen görevi yerine getirmek için karar aldım. MHP tarihi bir sorumluluğu yerine getirerek AKP iktidarını muhalefet indirecektir. İktidarımızda Türk Milleti ifadesi kullanılacak ve kimse dil, din, ırk ayrımına uğramayacaktır. Halkımız birlik beraberlik içinde mutlu bir şekilde yaşayacaktır. Bir İzmirli, bir eğitimci, bir Türkiye sevdalısı olarak aday adaylığı müracaatında bulundum. Ülkeme hizmet etmek benim için bir şereftir” ifadelerini kullandı.


YENİ TÜRKİYE DEĞİL BÜYÜK TÜRKİYE
Genç aday Halit Dalkılıç ise, ülkenin içinde bulunduğu süreci değerlendirirken büyük Türkiye’yi amaçladıklarını ifade etti. Dalkılıç, “Bu süreçte Milliyetçi hareketin görevi ülkenin ayağa kalkmasına yardımcı olacağız. MHP bu anlamda ülkemizin sigortasıdır. Hareketimiz herkesin saygı duyduğu bir harekettir. Birlik ve beraberliğimizi bozmayı misyon edinmiş güçlerin oyununu bozmak bizim amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle yola çıktım. Aşk ve şevkle çalışacağım. Yeni Türkiye’yi değil büyük Türkiye’yi kurmak için seferber olacağız. Ülkemizin menfaati için tek çare MHP iktidarıdır. Esnaf, emekli, çifti kötü haldedir. ‘Mali egemenlik olmadan milli egemenlik olmaz demiştir’ Atatürk. Ucuz siyaset yapmadan ülke menfaatini savunacağız.  Adaleti sağlamak için aday adayı oldum. Bizimle yürü İzmir bizimle yürü Türkiye” diye konuştu.

SİYASİ HESAP GÜNÜ 7 HAZİRAN
Prof. Dr. Recep Kök de konuşmasında aday olma sebeplerini sıraladı.  7 Haziran seçimlerini siyasi bir milat olarak gördüğünü belirten Kök, “Biçimlendirilmiş demokrasi koşulları altında tek parti yönetiminin inşa edilerek Türk Milleti’nin enerjisini tüketen siyasi iktidarın ne yaptığını bilen biri olarak kayıtsız kalamıyorum. İzmir’e sahip çıkmak için, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast edilen kirli siyasetin bu ülkeden kovmak MHP ve Devlet Bahçeli’nin şemsiyesi altında verilen mücadeleye destek olmak için adayım. Tarihte eşine rastlanmayan bir iktisadi kirlilik yaşıyoruz. MHP 7 Haziran itibariyle bu ülkenin gırtlağına çöken siyasi iktidarı kovacak ve iktidar olacaktır. Amacımız iktisadi refahı da sağlamaktır. Üretim değerlerine, insanca yaşamı devam ettirebilmek için nitelikli yaşama bizim vaadimizdir.  7 Haziran siyasi tarihimizde bir milat olacaktır. AKP, HDP ve PKK’nın gizli koalisyonuyla karşı karşıyayız. Bu millet perde arkasındaki oyuna perdeyi indirerek son verecektir. Böyle bir tarih görülmemiştir.  Milli irade hırsızlığı bu derece ayyuka çıkmamıştır. Ayrıca bu iktidar mazeret mucidi bir iktidardır. Dinimizde hesap günü bellidir ama siyasi olarak hesap günü 7 Haziran’dır” ifadelerini kullandı.


TEŞKİLATIN ÇOCUĞUYUM
Gaziemir MHP İlçe Teşkilatında bir süre görev alan Hüsnü Gürhan Seçkiner de adaylık açıklamasında teşkilat vurgusu yaptı. Seçkiner,  “Ben teşkilatın çocuğuyum. Benim için önemli olan sıra değil. Sıralamaya giremesem bile aynı şevkle çalışmaya devam edeceğim. Partinin içinden gelen biriyim” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.