Dolar 32,2881
%-0.15
Euro 34,7587
%-0.15
Altın 2.397,710
%0.17
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte İzmir farkı; Miting sonrası mıntıka temizliği

İşte İzmir farkı; Miting sonrası mıntıka temizliği

Türkiye'nin "en medeni" kenti İzmir, bu farkını dün akşam bir kez daha gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin milyonlarca İzmirliyi bir araya getiren büyük mitingi sonrasında Gündoğdu Meydanı ve Kordon, çevre hassasiyeti yüksek duyarlı İzmirlilerin örnek imecesiyle kısa süre içinde pırıl pırıl oldu. İşte İzmir farkı

  • Ege Postası
  • 22.06.2018 - 09:57

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin temizlik çalışması öncesinde, alanda dağıtılan ya da yanlarında getirdikleri çöp torbalarıyla "mıntıka temizliğine" girişen her yaştan İzmirli, her dönemde çağdaşlığın kenti olan İzmir'in  farkını bir kez daha göstererek adeta "medeniyet dersi" verdi.

Büyükşehir ekipleri, miting öncesinde ve sırasında, atıkların ambalajlanması için vatandaşlara 50 bin adet çöp poşeti dağıttı.

Miting kalabalığının dağılmasından sonra alana giren İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, doldurdukları çöp poşetlerini belli noktalarda toplayarak örnek bir iş yapan İzmir'in duyarlı insanlarına teşekkür etti.

Yüzbinlerce kişinin doldurduğu Kordon'un birkaç dakika içinde bütün atıklardan temizlenmiş hali İzmirlilerin birbirilerine saygısını ve çevreye duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu. İzdihama rağmen Gündoğdu Meydanı'nda çiçeklere basılmaması ise dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.