Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte CHP'nin 15 Temmuz programı

İşte CHP'nin 15 Temmuz programı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde CHP İzmir İl Başkanlığı'nın gerçekleştireceği programın detayları belli oldu. Demokrasi nöbetine katılacaklar mı'

  • Ege Postası
  • 14.07.2017 - 11:27

EGE POSTASI - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı hain darbe girişiminde Türk halkının kahramanca verdiği mücadelenin birinci yılında Türkiye genelinde anma programları düzenlenecek.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde CHP İzmir İl Başkanlığı'nın gerçekleştireceği programın detayları belli oldu.

ÇELENK KONACAK

CHP İzmir İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıkları Genel Merkez'in de talimatları doğrultusunda Cumartesi günü ilçe meydanlarında çelenk koyacak. İl başkanlığı da 15 Temmuz şehitleri ve gazilerin anısına saat 11:00'da Cumhuriyet Meydanı'na çelenk bırakacak.

Çelenk tek tip olacak. Kırmızı beyaz renkte olacak çelengin üzerinde siyah bant yer alacak ve bantta "249 şehidimizin ve gazilerimizin anısına" yazacak. 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

CHP'liler gün içinde ilçelerde şehit ailelerine de ziyaretler yapacak. 

NÖBETE KATILMAYACAKLAR

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın tam kadro yer alacağı Konak Meydanı'nda Valilik koordinasyonunda gerçekleşecek demokrasi nöbetine ise CHP İzmir İl Başkanlığı katılmayacak.

İl Başkanı Asuman Ali Güven yaptığı açıklamada;

"Bütün ilçe örgütlerimiz ve il başkanlığımız, şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına çelenk koyacak. Şehitlerimizi anacağız. Ayrıca gün içinde şehit ailelerimizi ziyaret programımız var. Darbe girişimini lanetliyoruz. Valiliğin düzenlediği gün içindeki etkinliklere katılacağız. Ancak demorkasi nöbetine  katılmayacağız. Siyasi içerikli olduğu nedeniyle katılmayı düşünmüyoruz. Siyasi parti etkinliği gibi olacak. Bunu yanlış buluyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.