Dolar 32,2880
%-0.6
Euro 34,6841
%-0.35
Altın 2.408,070
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte Akşener'in İzmir programı

İşte Akşener'in İzmir programı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray'la birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek Genel Başkan Meral Akşener İzmir ziyareti hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantıda Dervişoğlu'nun, eski Bakan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yüksel Çakmur'un ilçe kongrelerinde yaptığı konuşmalardaki 'Millet ittifakı' rahatsızlığını 'Mikrofon şehveti' olarak yorumladı. Dervişoğlu'ndan Yüksel Çakmur'a sert benzetme

  • Ege Postası
  • 29.01.2020 - 11:59

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hüsmen Kırkpınar konuşmasına Elazığ ve Malataya'da deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşları anarak başladı. Kırkpınar "İzmir il başkanlığı olarak birinci TIR'ı mızı pazartesi gönderdik. TIR'ımız Salı akşamı 18.00'de ulaştı. Hemen ertesi günü ikinci TIR'ımız yola çıktı. Yardım kampanyamıza katılan partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yarın İzmir'de olacak. Genel başkanımız programı 15.30'da İzmir'e iniş sonrası Tire Belediye Başkanlığımızı ve ilçe başkanlığımızı ziyaretiyle başlayacak. İlçe başkanlıklarımız ve esnaf ziyaretlerimizle devam edecektir. Sayın Akşener Menemen'de Fırat Çakıroğlu ve Şehit Fethi Seki'nin anma programlarına katılacak. Ziyaretlerde, İYİ Parti Tire Belediyesi dışında bir belediyeyi ziyaret programı yok. Ama ittifak ilçelerinde belediye başkanları Meral Akşener ziyaretleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı" diye konuştu.

Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu "Genel başkanımızın ziyaretlerinde salon toplantısı yok" diyerek  "Kendisinin çok sayıda ilçeye giderek halk kitlelerine ulaşma gayreti var. Yaptığımız iş en büyük kamuoyu araştırması. Raporlama da olacak ” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Çıray şunları söyledi: “Başarılı bir il yönetimi çalışması var. İzmir Türk siyasi hayatının en önemli şehridir. İzmir’den söz ederken ben hep İzmir medeniyetinden bahsederim. Çok önemlidir, kapsayıcıdır. İzmir’e gelen herkes 6 ay sonra İzmirli olur. İzmir modeli Türkiye’de uygulanabilmiş olsa birlik ve beraberlik açısından önemli olur. Bu geziyi Genel Başkanımız nabzı tutmak için yapıyor. Önemli bir gezi olacak. ‘Rapor yazılacak mı'’ diye soruldu. Rapor milletin nabzıdır”

İŞTE MERAL AKŞENER'İN İZMİR PROGRAMI

1. GÜN 30 OCAK PERŞEMBE

15. 30 Aydın Otoban Gişeler Karşılama
16.00 Tire Belediye Başkanlığı Ziyareti  
16.30 Tire Esnaf Ziyareti
18.30 İl Başkanlığı Ziyareti  
19.30 Yönetim Kurulu İlçe Başkanları ile Akşam Yemeği

2.GÜN 31 OCAK CUMA

10.00 Balçova İlçe Başkanlığı Ziyareti
10.15 Balçova Esnaf Ziyareti
11.00 Buca İlçe Başkanlığı Ziyareti
11.15 Buca Menderes Caddesi Esnaf Ziyareti
12.30 Konak Kıbns Şehitleri Caddesi Esnaf Ziyareti 

13.30 Serbest Program
14.30 Karabağlar İlçe Başkanlığı Ziyafeti
14.45 Karabağlar İnönü Caddesi Esnaf Ziyareti
16.15 Torbalı Kazım Dirik Caddesi Esnaf Ziyareti
17.30 Ödemiş Saraçoğlu Caddesi Esnaf Ziyareti

3. GÜN 1 ŞUBAT CUMARTESİ

10.30 Aliağa İlçe Başkanlığı Ziyareti
10.45 Aliağa İstiklal Caddesi Esnaf Ziyareti
11.40 Menemen Türkelli Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı Açılışı
12.00 Menemen Sevgi Yolu Üzeri Esnaf Ziyareti
13.00 Serbest Proğram ( ÇİĞLİ)
13.30 Karşıyaka Çarşı Ziyareti
15.00 Bomova Eski Çarşı Esnaf Ziyareti
16.15 Bayraklı Sevgi Yolu Üzeri Esnaf Ziyareti
18.00 Gaziemir İlçe Başkanlığı Ziyareti
18.15 Gaziemir Önder Caddesi Esnaf Ziyareti

4.GÜN 2 ŞUBAT PAZAR

11.30 Bayraklı Adliye Önü Şehit Fethi Sekin Anıtı Ziyareti
12. 30 Çeşme İlçe Başkanlığı Ziyareti
12.45 Çeşme Inkılap Caddesi EsnafZiyareti ve Tohum Takas Şenliği Etkinliğine katılım
14.00 Yerel Yönetimler Çalıştayı Kapanış Töreni Için Sheraton Otele İntikal  

ÇAKMUR SORUSUNA 'MİKROFON ŞEHVETİ' YANITI

Gazetecilerin CHP İlçe Kongrelerindeki konuşmalarında İYİ Parti ile yapılan ittifaktan rahatsızlığını sert bir şekilde dile getiren Gençlik ve Spor eski Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur'un Millet İttifakı'nın sürekli eleştirmesi ve ağır ithamlarda bulunmasını nasıl değerlendirdiği sorularına yanıtlayan İYİ Partili Dervişoğlu " Bazen özellikle kongrelerde Mikrofon şehvetine kapılarak böyle şeyler söyleynebiliyor. Yüksel Bey benim değer verdiğim birisidir. Bu memlekete hizmet etmiş birisidir. Bakanlık görevi dışında Büyükşehir belediye başkanlığı yapmış birisidir, kendisine bir sorayım daha sonra gerekirse ayrıntılı açıklama yaparım" diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.