Dolar 32,4178
%-0.01
Euro 34,7575
%-0.13
Altın 2.432,080
%-0.12
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş arkadaşlarına kocasını öldürttü iddiası

İş arkadaşlarına kocasını öldürttü iddiası

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, yatak odasında bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde bulunan kişinin, eşinin eve aldığı iki iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 01.12.2017 - 21:55

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde yaşayan Nursu Yırtıcı, sabaha  karşı babasına telefon edip, eşi Ahmet Yırtıcı'nın (56)  gece kendisini ve 3,5  yaşındaki çocuğunu odaya kilitlediğini, ardından bazı sesler duyduğunu anlattı.

Kızının anlattıkları üzerine eve gelen, kızını ve torununu odadan  çıkartan baba, damadı Ahmet Yırtıcı'yı yatak odasında sırtından ve kasığından  bıçaklanmış ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Nursu Yırtıcı'yı  gözaltına aldı.

Emniyette bilgisine başvurulan ve cep telefonu incelenen Yırtıcı'nın  gece iş yerinden arkadaşı Abdülkadir E. ve Mustafa A. ile mesajlaştığı anlaşıldı.

Bunun üzerine gözaltına alınan, emniyetteki işlemlerin ardından  adliyeye sevk edilen Abdülkadir E. ve Mustafa A. ile Nursu Yırtıcı tutuklandı.

Suçlarını itiraf eden zanlıların, uyuşturucu bağımlısı Ahmet  Yırtıcı'nın eşini sürekli darbetmesi üzerine plan yaptığı, eşi uyuduğunda  Abdülkadir E. ve Mustafa A'yı eve alan Nursu Yırtıcı'nın kendini ve çocuğunu  odaya kilitlemesinin ardından iki arkadaşın Yırtıcı'yı öldürdüğü iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.