Dolar 32,2501
%-0.09
Euro 34,8154
%-0.03
Altın 2.423,110
%-0.07
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş Bankası'ndan TMSF açıklaması

İş Bankası'ndan TMSF açıklaması

İş Bankası, hakkındaki Twitter iddiaları ve basında çıkan bazı haberlere ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yaptı. Banka bu iddialar ve haberle ilgili olarak yasal yollara başvuracağını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 18:19
İş Bankası TMSF'ye devredileceğine yönelik çıkan haberler üzerine KAP'a açıklama yaptı.

Bankadan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Bazı gazetelerde ve sosyal medyada Bankamız faaliyetlerine ilişkin olarak gerçek dışı haber ve değerlendirmelere yer verilmeye devam edildiği görülmektedir. İş Bankası, kuruluşundan bu yana daima ülke menfaatlerini öne koyarak, faaliyetlerini tamamen ve sadece ticari ilkeler ve bankacılık prensipleri çerçevesinde başta Bankacılık Kanunu olmak üzere mevzuata uygun bir şekilde yürütmektedir.

Bankamız bunun haricinde kaynağı ve gerekçesi tarafımızca bilinmeyen açıklamaların tarafı ve muhatabı değildir. Ayrıca, Bankamız faaliyetlerine ilişkin olarak bunun aksine bir değerlendirme veya gelişme bulunmamaktadır. Bankamızın gündeminin bu kapsamda sadece bankacılık faaliyetlerinden oluştuğunu, bu nedenle gerçek dışı haber ve iddialara itibar edilmemesini, gerçek dışı yayınlara karşı Bankamızın yasal yollara başvurmakta olduğunu kamuoyu bilgisine saygıyla sunarız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.