Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş Adamı Demirci’den Kitap Okumaya Teşvik

İş Adamı Demirci’den Kitap Okumaya Teşvik

Köklüoğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü ve Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) kurucularından iş adamı Mustafa Demirci, ’’Kitap okumaya teşvik kampanyası’’ adı altında ses getirecek bir kampanyaya imza attı.

  • Ege Postası
  • 31.08.2014 - 10:17
İZMİR- Evlenen çiftlerin düğününe katılarak gençlere takı merasiminde kitap hediye eden Demirci, böylelikle toplum genelinde kitap okumayı teşvik edecek etkili bir kampanya başlattıklarının altını çizdi. Başlatılan kampanyanın, okumanın önemine her ailenin farkına varması ve ailelerin çocuklarına okumayı sevdirmeleri için güzel bir başlangıç olacağı amacıyla başlatıldığını söyleyen Demirci, ülkenin okuma oranın günden güne artması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
GENÇLER, KİTAPLA HAYATA DAHA İYİ HAZIRLANABİLİR
 
Kampanyanın, gençlerin mutlu ve başarılı bir hayata hazırlanmalarına katkı sağlayacak önemli bir girişim olduğunu vurgulayarak açıklamalarda bulunan Demirci, “Evlilikler dinimize göre de kutsal bir görev sayılan, aile birliğinin oluşumunu sağlayan ve gençlerimize daha mutlu ve başarılı bir hayata hazırlanmalarına katkı sağlayacak önemli bir adımdır. Evlenen gençlerimizin aile ve eğitim hayatlarında öğretmenlerinden öğrendiklerin yanı sıra hediye ettiğimiz kitapları ve ilavelerini okumaları, gençlerimize gelecekleri ile ilgili yol gösterici ve aile birliğinin korunması adına son derece önemli olacaktır. Dini ve ilmi konulu kitap yazarlarımızın eşsiz eserlerinden oluşan kitapları set halinde gençlerimize hediye etmekten mutluluk duyuyor ve yeni evli çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.