Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnogenç Zirvesi Bornova'da gerçekleşti

İnogenç Zirvesi Bornova'da gerçekleşti

Bornova Belediyesi'nin katkıları ile Ege Üniversitesi İşletme Kulübü ve Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile düzenlenen İnogenç Zirvesi büyük ilgi gördü. Girişimcilik, inovasyon, yaratıcılık, kariyer ve fırsat başlıkları ile pek çok konunun ele alındığı Zirve gençlerin geleceğine ışık tuttu

  • Ege Postası
  • 31.03.2015 - 17:21
İZMİR - Ege Üniversitesi İşletme Kulübü'nün bu yıl ikincisini düzenlediği İnogenç Zirvesi Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ve Bornova Belediyesi’nin katkılarıyla Uğur Mumcu Konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bornova Kent Konseyi Başkanı ve Ege Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Kesken, verdiği destek nedeniyle Başkan Olgun Atila'ya teşekkür etti. Gençlere seslenen Prof. Dr. Kesken “Bu zirve geleceğinize ışık tutacaktır” dedi.
 
Yoğun katılımla gerçekleşen İnogenç Zirvesi'nin ilk bölümünde, iş dünyası, bankacılık sektörü ve KOSGEB yetkilileri katılımcılara girişimcilik ve inovasyon hakkında bilgiler verdi. Bu bölümde ayrıca kendi işini kurmak isteyenlere potansiyel fırsatlar anlatıldı. Zirve'nin ikinci bölümünde ise kendi işini kuran girişimciler başarı hikayelerini ve deneyimlerini paylaştı. Gençler, hayallerini nasıl gerçeğe dönüştürecekleri konusunda fikir edinme şansı buldu.
 


Genç fikirlere ve gençlere her zaman önem verdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, “Geleceğimiz olan gençlerimize yol göstermek, onlara destek olmak bizim için bir görev” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.