Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'nin CHP Genel Merkezine yönelik eleştirilerine İzmirli vekillerden jet yanıt

İnce'nin CHP Genel Merkezine yönelik eleştirilerine İzmirli vekillerden jet yanıt

CHP’de olağanüstü kurultay için muhaliflerin başlattığı imza hareketinin tüzük gereği dolmasına sayılı saatler kala TV’de canlı yayında konuşan Muharrem İnce’nin Genel Merkez yönetimini hedef alan açıklamalarına İzmirli vekillerden jet yanıt geldi. En dikkat çekici yorum ise, Mahir Polat’tan geldi. İnce’nin Genel Merkez tarafından kendisine gerekli bilgi akışının sağlanamadığı’ yönündeki eleştirilerine İzmirli vekil “Sayın İnce sizin İnternet şifreniz yok mu ve iki milletvekilinin de internet şifresi yok mu çünkü tüm veriler orada sunuluyordu” diyerek yanıt verdi. 'Seçim gecesi bilgi akışı sağlanamadı' diyen İnce'ye Polat'yan yanıt:

  • Ege Postası
  • 30.07.2018 - 03:15

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde 24 Haziran seçimleri sonrası başlayan kurultay ve liderlik tartışmalarının ardından, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin partinin başına geçmesini isteyen genel merkeze muhalif bazı isimlerin başlattığı imza hareketinde tüzük gereği 15 günlük sürenin dolmasına sayılı saatler kala canlı yayında konuşan Muharrem İnce’nin açıklamaları CHP örgütleri tarafından ilgiliyle izlendi. İnce’nin ‘kendisine gerekli bilgi akışının sağlanamadığı’ yönünde çıkışına, İzmir Milletvekili Mahir Polat’tan jet yanıt geldi.

Polat sosyal medya hesabından İnce’ye seslenerek, "Sayın İnce sizin internet şifreniz yok mu ve iki milletvekilinin de internet şifresi yok mu çünkü tüm veriler orada sunuluyordu” diyerek İnce’yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Polat kısa açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu’nun  Adalet Yürüyüşü'nden fotoğrafını paylaşarak, “Yürümek; yürekten gülerekten yürümek” diye yazdı.

Öte yandan İnce’ye İzmirli vekiller Tuncay Özkan, Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Tacettin Bayır'dan tepki gelirken, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ise destek geldi.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İnce'nin açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nden bir fotoğrafı paylaşarak “Asla yalnız yürümeyeceksin. Halkın Umudu Kılıçdaroğlu” diye yazdı.

Sevda Erdan Kılıç ise “İzmir'de Evimde Televizyonu açıp sayın Muharrem İnce'yi dinleyeyim dedim ki; daha ilk dakikalarda milletvekillerinin Anadolu illerini gezip imzaları geri çektiriyorlar iftirasını duydum. Tabiki özü sözü bir  Halkın Umudu Kılıçdaroğlu ile birlikteyiz” mesajını paylaştı.

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştı, "Oyunun farkındayız. Liderimizin yanındayız... Genel Başkan adayı olacak bir kişinin partinin Genel Başkanı ve yönetimi için ulu orta bir TV programında konuşmamalı" dedi.

Ednan Arslan da sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaştı. Arslan, "Demokrasi kavramının yurdumuzda yeniden vücut bulmasını sağlamış, demokrasi kahramanı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.