Dolar 32,2239
%0.19
Euro 35,1282
%0.1
Altın 2.471,840
%0.16
Bist-100 10.167,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu'ndan sanatçılara yeni çağrı

İmamoğlu'ndan sanatçılara yeni çağrı

YSK kararı sonrasında çok sayıda sanatçı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. AKP kanadından ise 'haddinizi bileceksiniz' çıkışı geldi. İmamoğlu bu baskılar üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

  • Ege Postası
  • 11.05.2019 - 12:10

 

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına birçok sanatçı destek verdi. AKP kanadından ise 'haddinizi bileceksiniz' çıkışı geldi. İmamoğlu bu baskılar üzerine yeni bir açıklama daha yaptı. İmamoğlu, "Haddini bilmesi gereken bizleriz, siyasiler" dedi.

İmamoğlu, yaptığı son açıklamada, “Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen” şekilnde konuştu.


YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına birçok sanatçı destek verdi. İmamoğlu, yaptığı son açıklamada, “Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.