Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlk hediye Bornova Belediyesi'nden

İlk hediye Bornova Belediyesi'nden

İlçedeki yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalar yürüten Bornova Belediyesi, yeni evlenen her çifte fidan hediye ediyor. Daha yeşil bir çevre oluşturmak hedefiyle 2015 yılının Ağustos Ayı’nda başlatılan kampanyayla yeni evlenen çiftlere ilk hediyelerini Bornova Belediyesi veriyor.

  • Ege Postası
  • 27.07.2016 - 10:32

“Her çifte Bir Fidan” uygulaması kapsamında parklara ve ağaçlandırma alanlarına bu güne kadar 3 bin fidan dikildi.

Bornova Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı “Her çifte bir fidan” uygulaması büyük ilgi görüyor.  İlçedeki yeşil alan miktarının arttırılması hedeflenen uygulamada yeni evlenen çiftlere mutlu günlerinde nikah defteri ile birlikte bir de fidan sertifikası hediye ediliyor. Böylece hem çevre yeşilleniyor hem de Bornova’nın her yerinde çiftlerin adını yaşatacak ağaçlar yükseliyor. 

2015 yılı Ağustos Ayı’nda başlatılan ve bu güne kadar 3 bin fidan dikilen uygulama ile parklara ve ağaçlandırma alanlarına Belediye’nin fidanlığından temin edilen çam, akasya ve selvi başta olmak üzere 15 çeşit ağaç fidanı, Bornova’nın değişik yerlerine dikildi.

Bornova’da yılda 4 bin 500’e yakın nikah gerçekleştiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çiftlere ilk hediyelerini biz veriyoruz. Hemşerilerimiz mutlu günlerden kendilerine ait fidan ile daha da mutlu oluyor. Bu uygulama ile ilçemizi daha yeşil ve oksijeni bol bir hale getirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği bu uygulamaya devam edeceğiz.” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.