Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel'den Kılıçdaroğlu'na kongre daveti

İl Başkanı Yücel'den Kılıçdaroğlu'na kongre daveti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Ankara’ya gitti.  Yücel, tek günlük Başkent mesaisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı genel başkan yardımcıları ile görüştü. Yücel ve Kılıçdaroğlu, görüşmesinin ana gündem maddesi İzmir İl Kongresi oldu. Öte yandan Yücel, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu kongreye davet etti. Ankara'da 20 dakikalık görüşme

  • Ege Postası
  • 03.02.2020 - 17:52

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü’nde gözler, 8 Şubat’ta Celal Atik Spor Salonu’nda yapılacak il kongresine çevrildi. ‘Uzlaşı aday’ ile kongreye gidilmesi beklenirken, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz sürpriz bir kararla aday olacağını açıkladı. 

Henüz resmi olarak adaylığnı açıklamayan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğini aldığı ifade edilen İl Başkanı Deniz Yücel kongre öncesi Ankara’ya gitti. Yücel’in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yaklaşık 20 dakika görüştüğü iletildi.

İl Başkanı Yücel ile CHP lideri Kılıçdaroğlu kongreye yönelik fikir alışverişinde bulunurken, Yücel, Kılıçdaroğlu’nu il kongresine davet etti. Yücel, CHP liderine kongre davetiyesini bizzat ilk elden teslim etti.

Yücel görüşmeyi sosyal medyadan "Kongremize sayılı günler kala Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek il kongremize davet ettim. Partimizi iktidara taşıyacak kadroların belirlendiği bu süreçten Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve İzmir il örgütünün güçlenerek çıkacağı konusunda kendisine söz verdim." mesajıyla paylaştı.

Öte yandan Yücel’in bazı genel başkan yardımcıları ile de bir araya geldiği aktarıldı.

İl Başkanı Yücel’in Ankara temaslarının beklediğinden daha verimli geçtiği ifade edilirken, İzmir’e dönüşte adaylığını açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.