Dolar 32,2008
%0
Euro 35,0239
%0.05
Altın 2.505,730
%0.2
Bist-100 10.739,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki yıldır boş yatıyor: Satan var, alan yok!

İki yıldır boş yatıyor: Satan var, alan yok!

Konak ilçesinde Eşrefpaşa Semt Pazarı yanındaki yaya altgeçidi içerisinde bulunan mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait iki ayrı dükkana bir türlü kiracı bulunamıyor. Belediyenin defalarca ihaleye açtığı kentin en işlek noktaları arasındaki iş yerlerine neredeyse iki senedir talipli çıkmadı. İki yıldır boş yatıyor

  • Ege Postası
  • 26.01.2016 - 14:54
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önceki sene alınan encümen kararı ile ihaleye çıktığı Eşrefpaşa İpek Yolu bitişiğinde ve Birleşmiş Milletler Caddesi girişinde yer alan mülklerine bir türlü kiracı bulunamıyor.
 
 
KONAK'TA ARASAN BULAMAZSIN AMA YÜZÜNE BAKAN YOK
İkiçeşmelik Caddesi'nin bitiminde yer alan yaya altgeçidi bünyesindeki 10 metrekare büyüklüğündeki büfe tipindeki dükkanlar iki yıldır taliplisini bulamadı. Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı onca ihalede açık arttırma usulüyle kiracı aranan Eşrefpaşa Altgeçidi'ndeki dükkanlar yaşanan çıkmaz nedeniyle kepenk dahi açamadı. Kent merkezinde benzer fiyatlara ofis ya da dükkan kiralamanın neredeyse imkansız olduğu Konak ilçesinde, belediyenin 4 bin 650 liralık bedelle 3 yıllığına (aylık 130 lira) kiraya vereceği iş yerleri ise aylardır boşta yatıyor. Perşembe günü belediye encümeni tarafından bir kez daha açık arttırma ihalesine çıkacak dükkanlar 14:00'da gerçekleşecek toplantıda alıcısını arayacak.


 
8 AYRI İŞYERİ DAHA KİRAYA VERİLECEK
Yayınlanan ilan kapsamında yine belediye mülkiyetinde bulunan Konak Katlı Otopark altındaki çarşıda ESHOT, Sosyal İşler ve Kent Konseyi gibi birimlerin bulunduğu alanda yer alan bir adet işyeri ile Tire Otobüs Terminali bünyesindeki 7 ayrı işyerinin 3 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.