Dolar 32,5203
%0.22
Euro 34,8490
%0.37
Altın 2.486,960
%1
Bist-100 9.558,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki nesil aynı sahnede

İki nesil aynı sahnede

Karşıyaka Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ile Çok Sesli Korosu aynı konserde buluştu. İki koronun da şefi Süreyya Okşan Alparslan yönetiminde sahneye çıkan korolar gösterdikleri performans ile büyük alkış topladı.

  • Ege Postası
  • 26.03.2013 - 10:23
İZMİR -Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde “Seslerin Titreşimi” adıyla düzenlenen konserde ilk olarak çocuk korosu sahne aldı. Koro dokuz şarkıdan oluşan konserinde, “Biz Çocuklar” “Ah Dede Vah Dede” gibi sevilen çocuk şarkılarının yanında Rus Halk şarkısı olan “Korobushka” gibi uluslararası üne sahip şarkıları da seslendirdi. Çocukların sahnedeki performansı izlemeye gelenler tarafından büyük beğeni topladı.
Konserin ikinci bölümünde ise Çok Sesli Koro sahne aldı. Şef Süreyya Okşan Alparslan yönetimindeki koro müzik dolu bir gece yaşattı. Çok sesli şarkıların büyüsüyle salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılar bol bol alkış aldı. Gecede “Kara Üzüm Salkımı”, “ Gemiciler”, “Suda Balık Oynuyor”, “Kirazoğlu” gibi birbirinden güzel 15 şarkı seslendirildi. Karşıyaka Belediye Konservatuarı bünyesinde bulunan dört ayrı koro yıl içerisinde farklı konseptlerde konserlerini sürdürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.