Dolar 32,2000
%-0.01
Euro 35,0064
%0
Altın 2.500,800
%0
Bist-100 10.711,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhmal zinciri Yağmur’u annesiz bıraktı

İhmal zinciri Yağmur’u annesiz bıraktı

Bursa’da sezaryenle doğum yapan Güler Şen’in bağırsağı zedelendi. Ameliyata alınan 38 yaşındaki kadının organının bir kısmı kesilerek diren takıldı. Ağzından yeşil renkte sıvı gelince yeniden bıçak altına yattı. 17 günlük tedavinin ardından da evine döndü. Ancak kızı Yağmur’un birinci yaş gününü kutladıktan 4 ay sonra fenalaşan Şen, hayatını kaybetti. Acılı eş Ali Şen “Doktorların ihmali var. Hukuk mücadelesi başlatacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.11.2018 - 06:22

Sezaryenle doğum yapan Güler Şen (38) minik kızı Yağmur’un ilk doğum gününü kutladıktan 4 ay sonra hayatını kaybetti. Eşinin ameleyat sırasında doktor ihmali nedeniyle öldüğünü söyleyen Ali Şen: Savcılığa başvurdum. Adalet yerini bulacaktır.

Bursa’da sezaryenle doğum yapan Güler Şen (38), minik kızı Yağmur’un ilk doğum gününü kutladıktan 4 ay sonra, rahatsızlığı nedeniyle eşiyle birlikte yürüyerek gittiği hastanede yaşamını yitirdi. Eşi Güler Şen’in sezaryenle doğum yaptıktan sonra bir dizi ameliyat geçirdiğini söyleyen Ali Şen, “Eşim, kızımıza doyamadan öldü. Doktorların ihmalleri var diye düşünüyorum. Avukatım aracılığıyla hukuk mücadelesi başlattım” dedi. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Güler Şen’in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi’nde oturan otomotiv işçisi Ali Şen, 3 yıl önce evlendiği eşi Güler Şen’in, 20 Haziran 2017’de evlerinin yakınındaki özel bir hastanede sezaryenle doğum yaptığını belirterek, “Sezaryen sırasında eşimin bağırsağı tahrip olmuş. Eşim ameliyata alındı ve bağırsağın 60 santimetresi kesilip, diren takıldı. Eşime diren takıldıktan sonra karnı şişti, ağzından ve burnundan yeşil renkte sıvı gelmeye başladı. Yaklaşık 5 saat süren bir ameliyat geçiren eşim, 17 günün ardından taburcu edildi ve evine döndü” dedi.

Şen ailesi, 2018’in Haziran ayında minik Yağmur’un ilk yaş gününü kutladılar. Bu mutlu günün 4 ay kadar sonrasında anne Güler Şen’de göbek fıtığı oluştu. Eşini hastaneye götüren Ali Şen, “Güler’i geçtiğimiz 31 Ekim günü evimizin yakınındaki hastaneye yürüyerek götürdüm. Eşim ameliyata alındı. Genel Cerrah M.E., kapalı ameliyat yaptıklarını ve çok başarılı geçtiğini söyledi. 2 Kasım günü eşim fenalaştı. Röntgeni çekildi. Gece ağrıları arttı. Doktorlar sabaha kadar beklemesi gerektiğini söylediler. Bekleyemeceğini söyleyince ağrı kesici verdiler. Hemen ameliyata almak için müdahalede bulundukları sırada eşimin kalbi durmuş. Ameliyattan vazgeçilip, yoğun bakıma alındı. 3 Kasım gecesi eşiminin ölüm haberini verdiler” diye konuştu.
Hayatına, kızı Yağmur’a hem anne, hem baba olarak devam ettiğini belirten Ali Şen, “Şu anda 18 aylık olan kızım sürekli olarak annesini soruyor. Eşimin ölümünde geçirdiği ameliyatlar sırasında ihmal olduğunu düşünüyorum. Avukatım savcılığa başvuruda bulundu. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.