Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İftar sofrası Gümüldür’de kuruldu

İftar sofrası Gümüldür’de kuruldu

Menderes Belediyesi iftar sofrası ilçenin çeşitli mahallelerinde kurulmaya devam ediyor. Hafta sonu Gümüldür Pazaryeri’nde gerçekleştirilen etkinliğe binlerce vatandaş katılım gösterdi.

  • Ege Postası
  • 06.07.2015 - 10:28
İZMİR - Menderes Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ilçe merkezi ve farklı mahallelerde düzenlenen iftar sofrası Gümüldür’de kuruldu. Gümüldür Pazaryeri’nde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Çay Bizden Sohbet Sizden

İftar yemeğinin ardından, “ Çay Bizden Sohbet Sizden “ etkinliği de gerçekleşti. Oruçlarını afiyetle açan vatandaşlar belediye tarafından kendilerine ikram edilen çayları yudumlayıp keyifle sohbetlerini gerçekleştirdiler.  Çocukların da unutulmadığı etkinlikte pamuk şeker ve macun ikramı da yapıldı.


 
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun
 
Etkinlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Geçen yıl başlattığımız iftar etkinliklerimizi bu yılda devam ettiriyoruz. Belediyemizce her gün ilçe merkezimizde binlerce kişinin katılımıyla iftar sofraları kurarken, farklı mahallelerimizde de iftar sofralarımızı kuruyoruz. Böylelikle daha geniş kitlelere ulaşarak Ramazan’ın coşkusunu yaşıyoruz. Gümüldür’de ki iftarımızda bizimle olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bu günlerde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.