Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İbrahim Tatlıses'in 4 yıl hapsi isteniyor

İbrahim Tatlıses'in 4 yıl hapsi isteniyor

Tatlıses, birinci sınıf hakim Habibe Aslan'a twitter hesabından iftira attığı iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı. Ünlü şarkıcının GATA'daki tedavisi bitince mahkemeye gidecek.

  • Ege Postası
  • 29.06.2015 - 10:06
İbrahim Tatlıses, birinci sınıf hakim Habibe Aslan'a twitter hesabından iftira attığı iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı. 4 yıla kadar hapsi istenen Tatlıses, GATA'daki rehabilitasyon tedavisi bitince mahkemeye gidecek.
MESAM YÖNETİMİYLE KRİZ YAŞAMIŞTI
MESAM yönetimiyle ilgili, Arif Sağ ve ekibi ile İbrahim Tatlıses'in de yer aldığı grup arasındaki tartışmalar mahkemeye taşınmıştı. 1'nci İstanbul Fikri Sinai Haklar Mahkemesi Hakimi Hazal Zengingül, davacı Ali Haydar Timisi, davalısı MESAM olan bir dosyada ihtiyati tedbir kararı vermişti.
HAKİMLERİ KARIŞTIRDI
Tatlıses ise Twitter hesabından attığı üç tweet ile MESAM'ın danışman hukukçusu avukat Aslı Aslan'ın, 3. Fikri Sinai Hukuk Mahkemesi Hakimi Habibe Aslan'ın kızı olması nedeniyle böyle bir karar verildiğini iddia etmişti. Mahkemeleri karıştıran Tatlıses, "Durdurma kararı aldık. Alabilirler neden alamasınlar ki Fikri Sınai Mahkemesinden almışlar. Fikri Sınai Hakimi Habibe Aslan. Kızı da Mesam'ın avukatı Aslı Aslan. Nasıl almasınlar ortada bir kurul kararı var nedir bu başkan artık biz sizi istemiyoruz. Gidin, Yeteeeer!! Yani tüm müzik insanları adına diyorum ki usta Yedik kaz etinden doyduk lezzetinden. Artık bu ülkede hatırla gönülle yapılan işler bitti" demişti.
DAVA AÇTI
Hakim Habibe Aslan ve kızı ise türkücüye iç dünyalarında tahribata yol açtıkları iddiasıyla 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. Habibe Aslan, Tatlıses'e ayrıca hâkimlik ve insani değerlerini, kişiliğini, tarafsızlığını ve adilliğini tartışmaya açarak kendisine iftira attığı iddiasıyla ceza davası da açtı.
TATLISES'İN 4 YIL HAPSİ İSTENİYOR
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen, Tatlıses'in 4 yıla kadar hapsinin istendiği davanın duruşması önceki gün yapıldı. GATA'da rehabilitasyon tedavisi gören Tatlıses'in sağlığına kavuştuktan sonra mahkemeye gelip ifade vermesi kararlaştırıldı. Dava ileri bir tarihe ertelendi. (Haberler.com)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.