Dolar 32,3387
%-0.06
Euro 34,8468
%0.16
Altın 2.392,960
%-0.16
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZSİAD TSE ege bölge koordinatörü Mustafa Karaman'ı ağırladı

İZSİAD TSE ege bölge koordinatörü Mustafa Karaman'ı ağırladı

İZSİAD’ın geleneksel olarak gerçekleştirdiği Çarşamba Toplantıları’nın Mayıs ayı konuğu Türk Standartları Enstitüsü Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman oldu.

  • Ege Postası
  • 30.05.2014 - 11:41
Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen toplantıya,  İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Yönetim Kurulu üyeleri,  CHP  İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu ile TSE yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi iş adamları katıldı.
Türk Standartları Enstitüsü’nün görevleri ve projelerini anlatan TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, kalitenin her alanda başı çekmesini hedeflediklerini belirtti, üretim sürecinde kaliteli olmanın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti. "Markalaşma ve kurumsallaşmanın çok önemli. Kalitenin olmadığı yerde markalaşma ve kurumsallaşma umudu da olmaz. Başarılı bir marka haline gelmek istiyorsanız işe önce kaliteden başlamalısınız” dedi.
Karaman, TSE’nin ücretlerinin yüksek olması konusunda yöneltilen soruya “ TSE’nin 2010 yılında yeni yönetimle anlayışını tamamen değiştirdiğini dile getirdi. ve sözlerine şöyle devam etti. "Daha önce siz gelirdiniz biz otururduk şimdi siz geldiğinizde biz “hoş geldiniz” diyoruz. Siz gelmezseniz biz size gelip “nasıl yardımcı olabiliriz'” diyoruz. Sizin sadece o andaki sorununuzu değil gelecek için çizdiğiniz vizyona uygun neler yapılması gerektiğini ve nasıl yapılması gerektiğini sizlere anlatıyoruz. Biz, sizin sadece ülkemizde değil dünyada da kaliteyi temsil etmeniz için yanınızdayız. Eğer bu ülke, kurucumuzun dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaksa bunda en büyük pay siz sanayicilerin olacaktır. Buna gönülden inanıyor ve sizlere tüm ekibim adına her zaman yardımcı olmak için hazır olduğumuzu, bize 24 saat ulaşabileceğinizi belirtmek istiyorum.” dedi.
Toplantının ardından İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Türk Standartları Enstitüsü Ege Bölge Başkanı Mustafa Karaman'a CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile birlikte plaketini takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.