Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBAN çocuklar gibi şen!

İZBAN çocuklar gibi şen!

İZBAN’in “Toplu Taşımayla Her Yer Yakın” etkinliğine katılıp Doğal Yaşam Parkı’nda fotoğraf çeken öğrenciler, ödüllerine neşeli bir törenle kavuştular.

  • Ege Postası
  • 12.06.2015 - 09:28
İZMİR - İZBAN’ın toplu taşımacılığı anlatmak, aktarma ve raylı sistemi tanıtmak amacıyla organize ettiği “Toplu Taşımayla Her Yer Yakın” etkinliğine katılan 8 okuldan 400’e yakın çocuk, son iki haftada Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret ettiler. Burada, İZBAN’ın dağıttığı tabletlerle hayvanların fotoğraflarını çeken, yaşları 6 ile 10 arasında değişen minik öğrenciler, ölümsüzleştirdikleri karelerle etkinlik çerçevesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasına katıldılar.
Çocuklardan gelen 7 binin üzerindeki fotoğrafı değerlendiren İZBAN, sonunda ilk 4 dereceye giren eserleri belirledi. Leman Alptekin İlkokulu’ndan öğretmen Aysun Kayaerol’un yönetiminde Kahramanlar Grubu’nu oluşturan Sude Kaygısız, Kadir Cankoç, İbrahim Cankurt ve Sıla Pehlivan’ın çektiği fotoğraf, yarışmada birinciliği elde etti. Mevlana İlkokulu Çakallar Grubu ikinci, Mustafa Öğütveren İlkokulu Güzeller Grubu üçüncü, Şemikler İlkokulu Yıldızlar Grubu ise dördüncü oldu.
Dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri, önceki gün İZBAN’ın Çiğli’deki ana merkezinde bir araya geldiler. İZBAN Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev’in de yer aldığı ödül töreninde hem dereceler açıklandı, hem de öğrencilere ödülleri dağıtıldı. İZBAN yetkilileri, çocuklarla birlikte günün anısına pasta keserken, fotoğrafları çerçeveletip okullara hediye etti.



İZBAN Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, raylı sistemi insan vücudundaki damarlara benzeterek, “İzmir çok güzel bir kent. Toplu taşımayı kullanarak, kentin tüm güzelliklerini görebilirsiniz. Bu etkinlik sayesinde, kentin can damarlarını kullanarak Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkını gördünüz. Çektiğiniz fotoğraflarla her şeye başka bir açıdan bakmanın keyfini yaşadınız. Bizim için her öğrencinin çektiği fotoğraf aynı güzellikteydi. Ama içlerinden seçim yapmak zorundaydık. Bu etkinliğimize katılan her öğrenciye ve bize yardımcı olan İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ile öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
Alev, etkinliğin önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.