Dolar 32,2672
%0.02
Euro 34,9292
%-0.15
Altın 2.444,780
%-0.06
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de seçim analizi tamam

İYİ Parti’de seçim analizi tamam

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini 30 ilçe başkanıyla masaya yatıran İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, ilçe başkanlarının raporları ile kendi hazırlayacağı seçim analiz raporunu Pazartesi günü partisinin Genel Merkezi’ne ileteceğini açıkladı. İki milletvekili çıkaran İYİ Parti’de kongreleri yapılmayan 6 ilçenin kongre süreci için de süreç başladı. İlk sandık Bergama’da kuruldu. Geri kalan beş ilçenin kongresinin ise bir ay içinde tamamlanması bekleniyor. İYİ Parti’de seçim analizi tamam

  • Ege Postası
  • 06.07.2018 - 11:40

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, birinci ve ikinci bölgede ilçe başkanlarıyla Seçim Analizi gündemiyle gerçekleştirdiği toplantılarını tamamladı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin İzmir sonuçlarını ilçe başkanlarıyla masaya yatıran İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, ilçe başkanlarının kendisine sunduğu bilgileri ve raporları teslim aldı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, İl Başkanlığı olarak kendi görüşlerinin de yer aldığı bir raporu ve ilçe başkanlarının kendisine ilettiği raporları Pazartesi günü partisinin Genel Merkezi’ne ileteceğini belirtti.

İLÇE RAPORLARINI VE KENDİ RAPORUMUZU PAZARTESİ GENEL MERKEZİMİZE İLETECEĞİZ

İzmir’de birinci ve ikinci bölgeden birer milletvekili çıkaran İYİ Parti İzmir’de iki gün süren ilçe başkanları toplantısında genel seçimlerde ortaya çıkan tabloyu ilçe ilçe mahalle mahalle ele aldıklarını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, kısa süre içinde örgütlendiklerini ve hemen akabinde erken seçime girdiklerini vurgulayarak,

“İlçelerden aldığımız raporları ve kendi hazırladığımız raporu Pazartesi günü Genel Merkezimize de ileteceğiz. Seçim sonuçlarını başarısızlık olarak görmüyoruz. Kısa süre önce kurulan ve hemen ardından erken seçime giren bir parti olarak mecliste yer alıyoruz. Kazançlarımıza bakacağız. Bundan sonraki yol haritamız yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak. Yerel seçimlerde de iddialıyız. Bütün çalışmamızı buna yönelik gerçekleştirmeye başlayacağız” diye konuştu.

6 İLÇE KONGRESİ BİR AY İÇİNDE TAMAMLANMIŞ OLACAK, İLK SANDIK  BERGAMA’DA KURULDU

İl Başkanı Koray Ükünç, partilerinin kuruluş aşamasında yapmaları gereken kongreleri gerçekleştirdiklerini, kongreleri yapılmayan 6 ilçenin kongresini ise seçim sürecinden sonra başlattıklarını da belirtti. İlk kongrenin Bergama’da gerçekleştirildiğini ve tek aday olarak kongreye giren Nuri Çiftçi’nin başkan olarak seçildiği bilgisini veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ükünç, Narlıdere, Menderes, Karaburun, Bayındır ve Kınık kongrelerini ise bir ay içinde tamamlamış olacaklarını kaydetti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.