Dolar 32,4416
%0.01
Euro 34,9077
%0.48
Altın 2.438,890
%0.01
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir bayramlaştı... Çıray'dan İstanbul seçimi çıkışı...

İYİ Parti İzmir bayramlaştı... Çıray'dan İstanbul seçimi çıkışı...

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı il binasında bayramlaşma töreni düzenledi. Törende konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ellerindeki ankete göre seçimi 4-5 puan farkla kazanacağını açıkladı. Çıray, “İmamoğlu’nun mazbatasının alınması Türk siyasi hayatının skandal bir olayıdır. Türk milleti bu skandalla hesaplaşmak zorundadır” dedi. İYİ Parti İzmir bayramlaştı... Çıray'dan İstanbul seçimi çıkışı...

  • Ege Postası
  • 01.06.2019 - 12:41

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle il binasında partililer arasında bayramlaşma töreni düzenledi. İYİ Parti İl binasından düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

“TEŞKİLATTA OYLADIK BUGÜN İÇİN KARAR ÇIKTI”

Törende konuşan İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, bayramlaşma günü için teşkilatla istişare yaptıklarını belirtirken, “Planlamamız bayramın ikinci günü yapmaktı ancak, bayram tatili uzun olduğu için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yaptığımız toplantının sonucunda hangi gün yapalım diye planlamaya çalıştık. Bayram içi bugün uygun tarih belirlendi böyle ayarladık. Müsavat bey programındaki aksaklıklardan dolayı gelemedi hepinize selamını iletmiş olayım” dedi. 

“İYİ PARTİ TÜRK SİYASİ HAYATININ GİDİŞATINI DEĞİŞTİRDİ” 

Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, İYİ Parti’nin Türk siyasi hayatının gidişatını değiştirdiğini savunurken, “Her gelişimde bu salonu daha kalabalık görmekten mutlu oluyoruz İYİ Parti’nin uyguladığı siyasetin millet tarafından onaylandığının göstergesidir. Özellikle son zamanlarda İYİ Parti’nin Türk siyasetinde birleştirici tutumu, ülkenin çıkarları için partiler üstü anlayışı Türk toplumundan gittikçe karşılık buluyor. İYİ Parti Türk siyasi hayatının gidişatını değiştirdi. Çok zor şartlar altında kurulan bir parti 7 ayda çok büyük bir mesafe alarak Türk milletinin 5 milyon vatandaşın güvenini kazanmıştır. Bu siz İYİ Partili yöneticiler sayesinde olmuştur. Milli irade bayramı iki gün önce kutlamamızı kararlaştırdı bizde bu karara uyuyoruz. Önünmüzdeki zor günleri hep birlikte aşacağız. İzmir İl Yönetiminin şahsında bütün İYİ Partililerin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. 

“SAADET PARTİSİ DOĞAL ORTAĞIDIR”

Ayrun Çıray, Saadet Partisi’nin Millet İttifakı’nın doğal ortağı olduğunu ifde ederken, “Sayın İmamoğlu Millet İttifakı’nın adayı, biraz önce buraya girerken Saadet Partisi’li yöneticilerle karşılaştık. Bana sorarsanız onlar da bu ittifakın doğal ortağı. Ama aday çıkardılar saygı duymak düşer. İstanbul teşkilatı deteklerini vermeye devam ediyor. İstanbul partiler üstü bir durum haline geldi. Seçilmiş birisinin elinden mazbatasını aldılar” diye konuştu. 

“EKREM İMAMOĞLU 4-5 PUAN FARKLA KAZANACAK”

İstanbul seçiminde Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimi 4-5 puan farkla kazanacağına inandıklarını belirten Çıray, “Türk siyasi hayatının en büyük skandalıdır. Türk milleti bu skandalla hesaplaşmak zorundadır. Oy namusumuzdur bu yüzden oyumuzun hakkını korumak zorundayız. Bu anlamda İstanbul seçimlerinin millet İttifakı lehine Cumhur İttifakı’n ın 4-5 puan önünde biteceğine inanıyoruz.  Bizim elimizdeki anket sonuçlarına göre bu şekilde. Ancak dikkat edelim meşru sonuçlardan bahsediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.