Dolar 32,2514
%0.04
Euro 34,7662
%-0.02
Altın 2.412,400
%0.13
Bist-100 10.267,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İTO'dan Gümrük Bakanı Canikli'ye ziyaret

İTO'dan Gümrük Bakanı Canikli'ye ziyaret

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı Rebii Akdurak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'yi Ankara'da ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 17.04.2015 - 12:24
İTO Genel Sekreteri Duygu Mutluel'in de katıldığı ziyarette İTO Başkanı Demirtaş, oda üyelerinin gümrüklerden ve lojistikten kaynaklanan sorunlarını iletti. Demirtaş, sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin geniş kapsamlı bir dosyayı Bakan Canikli'ye sunduklarını belirterek, “Sayın Bakanımız bizi çok sıcak karşıladı. Pek çok üyemizi rahatsız eden gümrüklerle, antrepolarla, lojistikle ilgili sorunlar konusunda anında çözüm üretti, talimatlar verdi" dedi. 

Aynı görüşmede İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şükrü Barış Kocagöz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan Korkmaz ile İTB Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de yer aldığını belirten Demirtaş, "İTB Yöneticileri de üyelerinin sorunlarını aktardı. Görüşmemiz kentimiz İzmir'in sorunlarının aktarıldığı mini bir zirve havasında gerçekleşti ve çok verimli oldu" diye konuştu. Türkiye'nin bu dönemde her zamankinden daha fazla ihracat yapmaya ihtiyacı olduğunu belirten Demirtaş, “İhracatçı üyelerimizin gümrüklerden kaynaklanan sorunlarının çözülmesi, önlerinin açılması çok önemli. Sayın Bakan bu anlamda ihracatçı üyelerimizi rahatlatacak, işlemleri hızlandıracak talimatları ile bize çok önemli destekler verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.