Dolar 32,4659
%0.09
Euro 34,8745
%0.38
Altın 2.433,640
%-0.21
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İTO Başkanı Demirtaş, Bayır ve Yiğit'i kutladı

İTO Başkanı Demirtaş, Bayır ve Yiğit'i kutladı

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Tacettin Bayır ve Ali Yiğit'in Cumhuriyet Halk Partisi'nin dün yapılan önseçiminde milletvekili seçilecek noktalardan seçilmelerinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

  • Ege Postası
  • 30.03.2015 - 15:07
İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 29 Mart Pazar günü yapılan önseçiminde İzmir 1. Bölge'de İTO Meclis Üyesi Tacettin Bayır'ın 2., Meclis Üyesi Ali Yiğit'in 3. olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Bayır ve Yiğit'in milletvekili olabilecekleri sıradan seçildiklerini belirten Demirtaş, “İki meclis üyemizin gösterdiği bu başarı Oda yönetimi olarak bizi son derece mutlu etti, kendilerini tebrik ediyorum. Seçim sürecinde destek verdiğimiz üyelerimizin TBMM'de yapacakları çalışmalarda da her türlü desteği vereceğiz. Üyelerimiz ile TBMM arasında köprü oluşturacaklarına inanıyorum. İzmir iş dünyasının içinden gelen isimler olarak hem üyelerimizin hem kentimizin sorunlarının çözümü için çalışacaklardır. Dilerim TBMM'de de komisyonlarda, daha üst noktalarda görevler alırlar" dedi. 

Tacettin Bayır ise İzmir'de doğup büyümüş birisi olarak İzmir'in sokaklarını, İzmir'in ekonomik yapısını ve sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. Bayır, “İzmir'in ticaretinde, iş hayatında gördüğüm, esnaf camiasında ve Oda meclis kürsüsünde dile getirdiğim eksiklikleri, sorunları bundan sonra TBMM kürsüsünden yüksek sesle dile getiriceğiz. Odamızın da vereceği destek ile İTO üyelerinin, İzmirli işadamlarının ve tüm İzmirlilerin Ankara'da gözü, kulağı, sesi olacağım" dedi.

Ali Yiğit ise seçim sürecinde İzmir Ticaret Odası'nın verdiği desteğe teşekkür ederek, “Bundan sonra da yine Odamızın desteği ile tüm İzmir iş dünyasının ve İzmir'in Ankara'da temsilcisi olacağız. Ben de bir işadamıyım, yatırımcıyım, sorunları biliyorum. Şimdi Ankara'da İTO üyelerinin, tüm İzmir iş dünyasının, İzmir'in adresi olacağız, herkesi kucaklayacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.