Dolar 32,4897
%0.34
Euro 34,7467
%0.46
Altın 2.418,580
%1.61
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Husumetliler arasındaki silahlı kavgayı Çevik Kuvvet ekipleri sonlandırdı

Husumetliler arasındaki silahlı kavgayı Çevik Kuvvet ekipleri sonlandırdı

İzmir'in Konak ilçesinde, husumetli oldukları öğrenilen iki aile arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Tabanca ile vurulan bir kişinin ağır yaralandığı bölgeye sevk edilen sokağa çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı. Çıkan tartışmanın ardından tabanca ile vurularak ağır yaralanan Halil Kızıltepe, tedavi altına alındığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 3 çocuk babası Kızıltepe’nin ölüm haberini alan yakınları hastanede büyük üzüntü yaşadı.

  • Ege Postası
  • 18.04.2024 - 23:14
  • Güncelleme: 19.04.2024 - 10:14

Olay, saat 17.00 sıralarında 2’nci Kadriye Mahallesi 600 sokakta meydana geldi. İddiaya göre K.E. ile oğulları E.E. (33) ve A.E. (30), husumetli oldukları H.K. (35) ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönmesi üzerine, taraflar birbirlerine tabanca ile ateş açmaya başladı. Yaşanan çatışmada 3 çocuk babası Halil Kızıltepe vurularak ağır yaralandı. K.E.’nin iki oğlu olay erinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Halil Kızıltepe, sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MAHALLEYE ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Halil Kızıltepe'nin vurulduğunu gören yakınları ile K.E.'nin yakınları arasında arbede yaşandı. İki aile arasında yaşanan gerginlik artınca bölgeye çok sayıda Motosikletli Polis Timi, Çevik Kuvvet, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ekipler ve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri sevk edildi. Yapılan görüşmeler sonucunda, taraflar olay yerinden uzaklaştırıldı. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şube Müdürlüğünde görevli polis ekipleri, olayın yaşandığı yerde çalışma yaptı.

BABA GÖZALTINDA 2 OĞLU ARANIYOR

Silahlı kavga ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kavgaya karıştığı tespit edilen baba K.E.,Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki ifadesi alınırken, olaydan sonra kaçan çocukları E.E. ve A.E.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Halil Kızıltepe'yi kimin vurduğu ise henüz tespit edilemedi.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Halil Kızıltepe, tedavi altına alındığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 3 çocuk babası Kızıltepe’nin ölüm haberini alan yakınları hastanede büyük üzüntü yaşadı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.