Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9290
%0.29
Altın 2.427,850
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hobi kurslarına büyük ilgi

Hobi kurslarına büyük ilgi

Bornova Belediyesi’nin hobi ve beceri edindirme kurslarından 7’den 70’e binlerce Bornovalı yararlanıyor. Müzikten dansa, resimden iğne oyasına onlarca farklı alanda verilen kurslar yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek isteyenler için okul işlevi görüyor. İğne oyasından, Latin danslarına...

  • Ege Postası
  • 07.02.2016 - 10:55
Bornova Belediyesi hobi ve beceri edindirme kursları her yaştan binlerce Bornovalıyı buluşturuyor. Bağlama, gitar, piyano, keman, yan flüt, klarnet, çocuk korosu, halk oyunları, bale, latin dansları, seramik, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, fotoğrafçılık, engelli korosu, doğal taş boyama, okuma kulübü, resim, satranç, iğne oyası, el sanatları, takı tasarım ve plates kurslarına katılanlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de becerilerini geliştiriyor. Bunların yanısıra Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda kurslar ve atölye çalışmalarıyla geleceğin oyuncuları yetiştiriliyor. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde dijital film atölyesi çalışmalarıyla genç sinemacılar ilk filmlerini çekmenin heyecanını yaşıyor.


Kış dönemi kursları Haziran ayına kadar devam edecek. Yeni kayıt yaptırmak isteyenler Bornova Belediyesi Engelliler Merkezi’ne bir fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle şahsen başvurabiliyor. Kurslarla ilgili olarak 0 (232) 999 29 29 numaralı telefondan bilgi alınabilir. Yeni başvuru sahiplerinin kayıtları, dönem ortası olması nedeniyle boş kontenjan olması durumunda yapılabilecek.
 
EĞİTİMDE MÜTEVAZI DEĞİLİZ 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın eğitim kenti kimliğiyle ön plana çıktığını belirterek, “Biz Bornovalılar mütevazı insanlarız. Ama bir tek konuda mütevazı değiliz. O da eğitim. Bornova bir eğitim kenti. İlçemizde açtığımız kurslar ve düzenlediğimiz çeşitliği eğitimlerle bu kimliği güçlendirmek ve daha çok insanımızın yeni şeyler öğrenmelerini sağlamak için çalışıyoruz.  Hobi ve beceri edindirme kurslarımızla eğlenerek öğrenme fırsatını her yaştan insanımıza sunuyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.