Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Her güne güzel uyanın!

Her güne güzel uyanın!

Özge Tomar her güne kalıcı makyajla başlayabilmeniz, uzmanlık alanı olan güzellik merkezinde hizmet vermektedir. Kaş, dudak, eyeliner, tırnak, kirpik, saç simülasyonu, kaş kontürü gibi uygulamalarla hizmet veren işletme, güzelliğinizi ortaya çıkartacak, yüzünüzün şeklini en doğru halde göstermenize yardımcı olacak özel tekniklerle hizmet vermektedir. Microblading ve kaş uygulamalarında, uzmanlığı bulunan personel sayesinde, dilediğiniz kaşlara en kısa sürede ulaşabileceksiniz.

  • Ege Postası
  • 12.11.2020 - 16:09

 

Microblading uzmanlığı ve kalıcı kaş uygulamalarında sıkça tercih edilen işletme, müşteri memnuniyetine de odaklanmaktadır. Müşterilerinin yapılan kaşlardan memnun kalması, diledikleri gibi olması için özel kaş şekillendirme işlemleri gerçekleştirerek, yüzlerine ve ifadelerine en uygun uygulamanın yapılması üzerinde çalışırlar. Böylelikle insanların bir iki yıl süreyle kullanabileceği, ifadelerini zenginleştirecek olan kaşların yapılması sağlanır.

Kontür ve Kaş Silme

Kas silme ve kontür düzeltme işlemleri için tercih edebileceğiniz güzellik merkezi, MEB lisanslı uzman aracılığıyla hizmetlerini sürdürmektedir. Kaşlarda yanlış uygulamaların düzeltilmesi, ifadenin yumuşatılması gibi durumlarda da müşterilerine yardımcı olan işletme, aynı zamanda ipek kirpikler, kalıcı eyeliner uygulamaları da sağlamaktadır.

Uzmanlık

Özge Tomar önderliğinde, kaşlarınızdaki kalıcı değişime sizler de şahit olacaksınız. Özel sistemler ve teknikler, yüzünüze en uygun olan kaş stilinin belirlenmesinde yardımcı oluyor, böylece ifadeniz tamamlanarak yüzünüzün güzelliği ortaya çıkartılıyor. Her gün mükemmel kaşlarla uyanmak, makyajlı gibi görünmek ve çaba harcamadan bunlara sahip olmak istiyorsanız, uzman estetisyeni tercih edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.