Dolar 32,4856
%0.33
Euro 34,6901
%0.3
Altın 2.406,310
%1.1
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hemşehri lezzetleri bu şenlikte buluşacak

Hemşehri lezzetleri bu şenlikte buluşacak

Dünyanın en büyük gıda hareketi olan Slow Food’a üye olan Narlıdere’de ‘Hemşehri Lezzetleri Tadım Şenliği’  gerçekleşecek. Narlıdere’de faaliyet yürüten 30 hemşeri derneği, yörelerinin en güzel yemeklerini ziyaretçilere sunacak. Başkan Ali Engin “Bu güzel şenliğimize herkesi bekliyoruz” dedi. Slow Food üyeliği sonrası ilk etkinlik

  • Ege Postası
  • 27.02.2020 - 11:03

Narlıdere Belediyesi’nin katkıları ile 29 Şubat Cumartesi günü, saat 11.00’den itibaren, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan Hemşeri Lezzetleri Tadım Şenliği kapsamında, Narlıdere’de faaliyet yürüten 30 dernek stant açacak. Her dernek, kendi yörelerine özgü yemekleri yapacak ve ziyaretçilere sunacak. Gün boyu sürecek etkinlikte müzik dinletileri ve halk oyunları gösterileri yapılacak. Gazeteci Yazar Ali Ekber Yıldırım da son kitabını katılımcılar için imzalayacak. Ziyaretçiler, etkinlik boyunca yöresel yemeklerden ücretsiz olarak tadım yapabilecek.

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’yi bir Gastronomi Kasabası yapma yolunda ilerliyoruz. Slow Food üyeliğimizin ardından ilk etkinliğimizi bu Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Tüm aileleri bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.