Dolar 32,5004
%0.16
Euro 34,7694
%0.14
Altın 2.488,700
%1.07
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haydi sabah sporuna!

Haydi sabah sporuna!

Bayraklı Belediyesi Şehit Ümit Boz Spor tesisi sabah spor yapanların uğrak yerlerinden biri… Eşofmanını, spor ayakkabısını giyen her yaş grubundan vatandaş her sabah ilk olarak burada yürüyor ardında da çalınan müzik eşliğinde profesyonel eğitmenler eşliğinde egzersiz hareketleri yapıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu uygulamayı ilçenin geneline yayacağız” dedi. Başkan Karabağ'dan vatandaşlara çağrı:

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 10:19
İZMİR - Çiçek Mahallesi’ndeki Şehit Ümit Boz Spor Tesislerine sabahın erken saatlerinden itibaren gelen vatandaşlar sabah sporlarına futbol sahasının çevresinde yürüyerek başlıyor. Isınma turlarının ardından Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan eğitmen müzik eşliğinde açma germe hareketleri yaptırıyor. Daha sonra da minder hareketlerine geçiliyor. Spor yapanlara ayrıca ücretsiz çay-kahve servisi yapılıyor.

TESİSLER VATANDAŞLARIMIZ İÇİN

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşların yoğun çalışma temposundan dolayı spor yapma fırsatı bulamadığını belirterek, “Şehit Ümit Boz Spor Tesislerini yaparken amacımız burada sadece futbol oynanmasını sağlamak değildi. Çeşitli spor aletleri ve yürüyüş yolu ile tesisten vatandaşlarımızın da faydalanmasını istedim. Buraya vatandaşlarımız sahip çıktı. Havanın kötü olduğu günlerde de salonu açarak kesintisiz spor imkanı sunuyoruz. Herkesi tesislerimizi bekliyoruz” dedi. 


İLÇENİN GENELİNE YAYILACAK

Spor İşleri Müdürlüğü Şehit Ümit Boz spor tesislerindeki sabah sporu etkinliğini tüm Bayraklı’ya yaymak için de harekete geçti. Doğançay’da bulunan spor tesisi pazartesinden itibaren aynı sistemle vatandaşlar için hizmete girecek. Bayraklı Sahil bandında gerçekleştirilen sabah sporu organizasyonu da havaların düzelmesiyle birlikte kısa süre içinde o bölgede başlayacak. Müdürlük ayrıca Manavkuyu Öğretmenevi yanında bulunan parkta da çalışma yapmak üzere planlama yapıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.